"IZABRALI SMO I IMENA ZA DECU, ALI SUDBINA... TAKO SE ZVAO TAJ TVOJ MOTOR" Reči verenice kidaju dušu! Bajker poginuo kod Bogatića
Foto: Drustvene Mreže

tuga

"IZABRALI SMO I IMENA ZA DECU, ALI SUDBINA... TAKO SE ZVAO TAJ TVOJ MOTOR" Reči verenice kidaju dušu! Bajker poginuo kod Bogatića

Crna Hronika -

"Živim za dan kada ćemo se ponovo sresti i zaplesati taj prvi ples, a do tad dovoljan je jedan dah za nas oboje."

Osvanula je još jedna potresna objava o bajkeru Nikoli Bucalo (28) iz Badovinaca koji je poginuo u utorak u jezivoj saobraćajnoj nesreći kada je podleteo pod traktor na putu u mestu Klenje u blizini Bogatića. Naime, njegova verenica podelila je reči koje razaraju dušu nakon njegove pogibije.

- Zaprosio si me kamenom, pa kad budemo imali para, kupićemo prsten. Od tog dana sam tvoja žena, a ti zauvek moj čovek. Izabrali smo pesmu za prvi ples, imena za decu. Najbolji sin, brat, prijatelj, muž, čovek, sve si najbolje i najlepše. Ali sudbina... tako se zvao taj tvoj motor, neću reći prokleti, znam da si ga voleo. Živim za dan kada ćemo se ponovo sresti i zaplesati taj prvi ples, a do tad dovoljan je jedan dah za nas oboje. Počivaj u miru anđele moj, žena te voli, čuvaj nas - napisala je Nikolina verenica uz potresni video objedninjenih trenutaka provedenih zajedno sa njim.

Prijatelji su se takođe danima opraštali od dugogodišnjeg bajkera, a nakon saznanja o tragediji, Nikolini prijatelji i kolege bajkeri želeli su da ga isprate onako kako dolikuje, te je juče održana vožnja motorima upravo u njegovu čast. Jedan od Nikolinih prijatelja nakon toga objavio je potresne reči zajedno sa kolažom fotografija na kojima zajednički poziraju na motorima.

Tuga

- Mi nismo bili braća, a ni drugari, mi smo bili porodica brate moj. Sada si na nekom boljem mestu i gde su putevi čistiji i mnogo bolji. Jednog dana zajedno ćemo se voziti kao što smo se vozali pre nekoliko dana. Nema dana da nismo bili zajedno i pričali o motorima, nije trebalo ovako da ispadne, sada si na nekom boljem mestu. Počivaj u miru, bradonja moj, volim te - napisao je Ivanov blizak prijatelj u potresnoj objavi.

Ivan Jovanović
foto: Društvene mreže

Inače, nesreća se dogodila na magistralnom putu Badovinci-Klenje, u nepreglednoj i veoma oštroj krivini, a nažalost, motociklisti nije bilo spasa.

Kako smo ranije pisali, Nikola je na sebi imao propisanu bajkersku opremu, kao i kacigu na glavu, međutim, ni to mu nije pomoglo. Mladić je stradao na licu mesta, a ekipa Hitne pomoći je mogla da konstatuje samo njegovu smrt.

- Traktorista je bio uznemiren nakon nesreće i ostao je da sačeka policiju. Ubrzo su se na mestu nesreće okupili meštani, prijatelji i rođaci poginulog bajkera koji nisu mogli da poveruju da je on nastradao, s obzirom na to da je godinama vozio motor i bio veoma oprezan bajker - rekao je izvor za Kurir.

Prijavite se za kurir 5 priča
Naš dnevni izbor najvažnijih vesti

* Obavezna polja
track