Na putnom pravcu Sjenica–Prijepolje, na mestu zvanom Pašino Brdo, večeras se dogodila teška saobraćajna nesreća u kojoj je vozač Mercedesa sjeničkih registarskih oznaka, prilikom preticanja kolone vozila neprilagođenom brzinom, direktno udario u Audi novopazarskih tablica koji je dolazio iz suprotnog smera.

U Audiju se nalazila porodica Fehratović iz Novog Pazara.

img20240809wa0046.jpg
Sandžak Danas 
foto: Sandžak Danas

Prema prvim informacijama sa mesta nesreće, vozač Mercedes-a se nalazi u kritičnom stanju, dok je i vozač Audija, H. F. (1983), takođe u veoma teškom stanju.

Ostali članovi porodice Fehratović su zadobili teže povrede i prevezeni su u najbližu bolnicu, gde im je pružena hitna medicinska pomoć.

Ekipe hitne pomoći i vatrogasci odmah su stigli na mesto nesreće, kako bi izvukli povređene iz teško oštećenih vozila.

fb-img-1723237676345.jpg
Sandžak Danas 
foto: Sandžak Danas

Sudar je bio toliko silovit da su delovi automobila razbacani po celoj saobraćajnici, a prizor na mestu nesreće je šokirao prisutne.

Očevici su izjavili da je vozač Mercedesa vozio neprilagođenom brzinom dok je preticao kolonu vozila, što je dovelo do gubitka kontrole i frontalnog sudara s Audijem.

Policija je na licu mesta i vrši uviđaj kako bi se utvrdili tačni uzroci nesreće, a očekuje se da će više informacija o stanju povređenih i detalji istrage biti dostupni nakon njenog završetka.

(Kurir.rs/Sandžak Danas/Preneo: Đ. M.)

Bonus video:

Privatna arhiva Saobraćajna nesreća u Prokuplju