Na putevima Srbije došlo je do još jedne stravične nesreće, kada je kod Žablja stradala jedna ženska osoba. Kako Kurir saznaje, na licu mesta odmah je izašla ekipa hitne pomoći kao i policija, a čekaju se i vatrogasci, kako bi došli do tela žene koja je poginula na licu mesta.

- Na putu Žabalj-Čurug došlo je do nesreće kada je žena koja je poginula prešla u suprotnu traku iz za sada još nepoznatih razloga i udarila u drugi automobil koji joj je išao u susret - rekao je izvor za Kurir i dodao da su u drugom automobilu bile dve žene i troje dece, koji su ubrzo prevezeni kolima Hitne pomoći u bolnicu.

- Još uvek nije poznato stanje osoba iz drugog automobila, svi su prevezeni odmah u bolnicu. Inače, telo žene koja je poginula još uvek se nalazi u automobilu, vatrogasci se čekaju kako bi isekli vozilo i došli do njenog tela - objašnjava naš sagovornik.

Inače, saobraćaja na ovoj deonici je obustavljen, uviđaj je u toku nakon čega će se znati više informacija, a prizori na licu mesta su jezivi,