Posle tragedije u Sjenici, dve porodice zavijene su u crno, a očevici sudara rekli su da će im prizori nesreće ostati zauvek urezani u glavi, s obzirom na potresne prizore koje su zatekli na putu.

Do sudara je došlo, podsetimo, kada je automobil marke "mercedesa" direktno udario u vozilo novopazarskih registarskih tablica u kom je bila porodica Fehratović. Pored dva člana porodice Fehratović, stradao je i vozač "mercedesa" Dženan Korać.

6112.jpg
Facebook 
Porodica Fehratovićfoto: Facebook

Prizori na mestu bili su stravični, kako smo ranije pisali, sudar je bio toliko silovit da su delovi oba automobila bila u delićima razbacana svuda po putu.

- Video sam kako vozač „mercedesa“ pretiče više vozila u koloni i jurio je velikom brzinom. U jednom trenutku, izgleda da je izgubio kontrolu nad vozilom i zakucao se direktno u auto Hasredina, koji je išao iz suprotnog smera. Bilo je jezivo, začuo se takav prasak. Oba automobila su bila neprepoznatljiva i uništena. Sve stvari ispale su iz vozila. Mnoge je potresao prizor kada smo pored uništenog automobila porodice ugledali malu flašicu sa cuclom, koja je pripadala stradaloj devojčici. Ubrzo je stigla policija i Hitna pomoć. Nažalost, lekari su mogli samo da konstatuju smrt Nasredina koji je bio za volanom automobila - rekao je jedan od očevidaca za Alo!.

img20240809wa0046.jpg
Sandžak Danas 
foto: Sandžak Danas

Inače, u sudaru su povređene i Hasredinova supruga, kao i starija ćerka, a zbog teških povreda, obe su prevezene iz novopazarske bolnice za Beograd.

- U deliću sekunde, neko bahat i nepromišljen da sebi za pravo da odluči i tačku stavi na nečiji život i sreću! Svakodnevno se gine na putevima, što svojom što tuđom krivicom! Počećemo sa strahom da ulazimo u svoja vozila, moleći Boga da živi stignemo tamo gde smo krenuli - ljudi su masovno pisali na mrežama povodom ove tragedije.

Bonus video:

Privatna arhiva Saobraćajna nesreća u Prokuplju