EVO KO JE UBIJEN KOD BELE CRKVE: Goran jednim udarcem presudio sadašnjem mužu svoje bivše žene! PAO JE NA BETON KAO POKOŠEN
ilustracija, Foto: Rina

novi detalji zločina

EVO KO JE UBIJEN KOD BELE CRKVE: Goran jednim udarcem presudio sadašnjem mužu svoje bivše žene! PAO JE NA BETON KAO POKOŠEN

Crna Hronika -

Goran S. (61) iz sela kod Bele Crkve uhapšen je u četvrtak zbog sumnje da je ubio sadašnjeg supruga svoje bivše žene, Boban P. (61), inače državljanina Severne Makedonije.

Osumnjičeni je uhapšen u četvrtak zbog sumnje da je izvršio krivično delo ubistvo. Istragu vodi Više javno tužilaštvo u Pančevu gde će osumnjičeni nakon što istekne zadržavnje do 48 sati biti saslušan.

- Goran S. i njegova supruga razveli su se pre mnogo godina i ona je ostala da živi u Italiji. Poslednjih šest ili sedam godina je bila u emotivnoj vezi sa ubijenim Bobanom P. Tog dana 8. avgusta u večernjim časovima Goranova supruga došla je kod prijateljice sa Bobanom P. koja se, inače, nalazi preko puta kuće osumnjičenog - navode meštani Vračevog Gaj mesta kod Bele Crkve za Kurir i dodaju da Goranova bivša žena živi u Italiji, a da je sada u Srbiji bila na odmoru.

- Goran S. je video italijanske tablice na automobilu kod komšinice preko puta, pa je izašao kako bi se obračunao sa bivšom suprugom. Nesrećni Boban je ustao da zaštiti suprugu od bivšeg dugogodišnjeg partnera, ali je tada došlo do fizičkog kontakta.

Kako nam dalje objašnjavaju meštani, sve se brzo dogodilo i niko nije mislio da će doći do ovako tragičnog događaja.

- Goran S. je odjednom zamahnuo rukom u pravcu Bobana P. i udario ga pesnicom u glavu. Nesrećni čovek je pao kao pokošen na beton ispred dvorišta. Posle tog prvog i jedinog udarca nije više ustao, a svi koji su prisustvovali sukobu počeli su da paniče i pozvali su policiju i Hitnu pomoć, koja je, nažalost, samo mogla da konstatuje smrt državljanina Severne Makedonije - kažu oni za Kurir i dodaju:

- Osumnjičeni Goran S. nije bežao posle sukoba, a nakon razgovora sa policijom je priveden, a kasnije mu je određeno zadržavanje do 48 sati. Scena je bila jeziva, bilo je krvi na pločniku, jer je Boban P. najverovatnije posle udarca pesnicom nezgodno pao i na mestu preminuo.

Istraga će utvrditi sve detalje ovog slučaja, a iz Višeg javnog tužilaštva u Pančevu ranije danas su saopštili da se osumnjičeni muškarac tereti za krivično delo ubistvo.

Bonus video:

00:15

Ubistvo u selu kod Žitorađe

Prijavite se za kurir 5 priča
Naš dnevni izbor najvažnijih vesti

* Obavezna polja