Čovek koji tvrdi da je vlasnik luksuzne vile u blizini Marbelje u kojoj je, kako se sumnja, u ponedeljak ujutru ubijen Beograđanin Saša M. (34) izjavio je za španske medije da je video kako je ubica pobegao u tamnom automobilu, kao i da se pucnjava dogodila u dvorištu kuće.

- Pravili smo žurku i to je izmaklo kontroli. Mnogo se laže, kažu da je ubica otišao u belom autu, a to nije tačno. Osoba koja je ubila osobu otišla je u tamnom automobilu - izjavio je muškarac koji se predstavio kao vlasnik luksuzne vile.

komsija-marbelja.jpg
Preentscreen YT 
Vladnik vile govorio za španske medijefoto: Preentscreen YT

On je naveo i da nije video šta se dogodilo ali da je čuo pucnjavu.

- Pucanj je bio u dvorištu kuće na mom imanju. Čuo sam, bio sam za šankom i kada sam izašao nisam ništa video. Video sam pokojnika kako leži na stepenicama, mislio sam da je nešto konzumirao. Kada sam izašao, video sam auto kako odlazi - izjavio je on.

Podsetimo, kako je Kurir pisao, Beograđanin koji je živeo na relaciji Španija - Srbija, ubijen je jednim hicem koji mu je ispaljen u leđa. Stanari luksuznog naselja policiju su pozvali u 8.55 i prijavili da su čuli pucanj. Kako prenose mediji, telo Saše M. zatečeno je u lokvi krvi, a lekari su pomoć na mestu zločina ukazali još dvojici muškaraca, koji nisu bili teško povređeni.

Printscreen/antena3 BILA JE ŽURKA, OTRGLA SE KONTROLI, UBICA JE POBEGAO U TAMNOM AUTU: Progovorio čovek u čijoj je kući kod Marbelje ubijen Srbin FOTO

Na mestu na kom je srpski državljanin ubijen, kako prenose mediji, i juče su bili vidljivi tragovi krvi.

Nacionalna policija Španije, kako navode, preuzela je istragu i prikupljanje dokaza kako bi se utvrdile sve okolnosti pucnjave i uhapsio osumnjičeni.