SINE MOJ, SREŠĆEMO SE OPET NA NEKOM BOLJEM MESTU: Oglasio se otac poginulog heroja Nenada!
Foto: RINA, Privatna arhiva

VELIKA TUGA!

SINE MOJ, SREŠĆEMO SE OPET NA NEKOM BOLJEM MESTU: Oglasio se otac poginulog heroja Nenada!

Crna Hronika -

Porodica i prijatelji stradalog Nenada Ilića (44) iz sela Devča kod Prokuplja ne mogu da prihvate vest o njegovoj pogibiji, za njega kažu da je bio ljudska gromada i prijatelj za ceo život.

Nenad koji je pre nekoliko meseci postao poznat kada se na društvenim mrežama pojavio snimak kako spasava zaglavljeno mače,podsetimo, stradao je u jezivoj saobraćajki 10. avgusta na putu Kraljevo - Raška, kada je na njegovo vozilo naleteo autobus podgoričkih registarskih tablica. Nažalost, nesrećni čovek je stradao na licu mesta, a njegov suvozač je sa povredama prevezen u bolnicu.

Nenad Ilić
Nenad Ilićfoto: Privatna arhiva

Nenadov otac je vest o smrti sina teško podneo, a od njega se oprostio na društvenim mrežama kada je podelio da će se sahrana Nenadu održati 13. avgusta. Njegova objava naterala je svima suze na oči.

- Sine moj, počivaj u miru i neka te anđeli čuvaju. Srešćemo se ponovo svi zajedno na nekom lepšem mestu - napisao je Nenadov otac uz njegovu fotografiju.

Ispod ove objave, prijatelji i rođaci upućivali su mu saučešće.

- Ode nam naš drug, ode nam naš brat, neopisivo mi je žao, ovo je velika tuga, Nenad je bio prijatelj za ceo život, bio je dobra i poštena duša, ljudska gromada. Nešo, počivaj u miru, nadam se da si na nekom lepšem i boljem mestu jer ti si bio jednom prijatelj za nas - pisali su Nenadovi prijatelji redom.

Automobil u kom je nastradao Nenad Ilić
Automobil u kom je nastradao Nenad Ilićfoto: RINA

Prisećali su se Nenadovi prijatelji zajedničkih trenutaka sa njim, kao i događa s kraja maja kada je čovek iz Devče koji je inače keramičar po struci, čekićem razbijao pločice, a potom i rigips, kako bi spasao mače, koje je propalo u rupu između rigipsa i zida, nakon što se mačka omacila na tavanu. Nenad je čuo da mače mjauče i da se bori za život i odmah je počeo da čekićem razbija pločice, a potom i rigips.

Njegovi prijatelji Nenada će pamtiti po lepim stvarima, a pre svega, kako kažu, po onome što je činio za svoje prijatelje, zbog čega je, po svemu sudeći, bio veoma voljen i poštovan.

- Nenad je bio izuzetan čovek, za prijatelje je sve činio, mogao si da ga probudiš u pola noći i on bi došao šta god da je u pitanju. Ostavio je dve ćerke iza sebe, obe su odrasle u divne osobe, vaspitane, kulturne i obrazovane, mogu da zamislim koliko je njima teško - rekao je za Kurir Nenadov prijatelj.

Bonus video:

01:53

KAKVI SMO TO LJUDI? Vozač poginuo nakon sudara sa autobusom

Prijavite se za kurir 5 priča
Naš dnevni izbor najvažnijih vesti

* Obavezna polja
track