Mirko Andrijašević (27) pobegao je iz policijskih prostorija za zadržavanje, nakon što je uhapšen zbog sumnje da je posedovao dva kilograma kokaina!

Andrijašević je juče uhapšen u akciji danilovgradske policije tokom koje su, kako su i zvanično saopštili, oduzeli četiri pakovanja sa sadržajem bele materije u tvrdom stanju nalik na opojnu drogu kokain, ukupne težine oko dva kilograma, vatreno oružje - pištolj marke Glock izbrušenih fabričkih brojeva, s okvirom i 13 komada municije, zatim rezervni okvir od pištolja, osam komada pištoljske municije nepoznatog kalibra, aparat i materijali koji služe za pakovanje opojne droge, te dve vage za precizno mjerenje. Takođe, pronađen je i novac u iznosu od 3.550 eura za koji se sumnja da potiče od prodaje opojne droge.

5586427-2381350-ls.jpg
Uprava Policije CG 
foto: Uprava policije CG

Kako je "Vijestima" nezvanično rečeno, Andrijašević je navodno blizak kavačkom kriminalnom klanu i da je kokain bio spreman za uličnu prodaju na teritoriji Podgorice, Nikšića i Danilograda.

Iz Uprave policije (UP) saopšteno je da su policajci iz Danilovgrada, skupa sa službenicima Sektora granične policije i službenim psima, pretresli kuće i druge prostorije koje koristi taj dvadesetsedmogodišnjak, za kojeg je postojala sumnja da se bavi uličnom prodajom narkotika.

- Ovom prilikom policija je pronašla četiri pakovanja sa sadržajem bele materije u tvrdom stanju nalik na opojnu drogu kokain, ukupne težine oko dva kilograma, vatreno oružje - pištolj marke Glock izbrušenih fabričkih brojeva, s okvirom i 13 komada municije, zatim rezervni okvir od pištolja, osam komada pištoljske municije nepoznatog kalibra, aparat i materijali koji služe za pakovanje opojne droge, te dvije vage za precizno mjerenje. Takođe, pronađen je i novac u iznosu od 3.550 evra za koji se sumnja da potiče od prodaje opojne droge - navodi se u tekstu UP.

Nakon konsultacija s postupajućim tužiocem u Višem državnom tužilaštvu u Podgorici M. A. je lišen slobode zbog sumnje da je izvršio krivično delo neovlašćena proizvodnja, držanje i stavljanje u promet opojnih droga u sticaju s krivičnim delom nedozvoljeno držanje i nošenje oružja i eksplozivnih materija.

(Kurir.rs / Vijesti)

Bonus video:

Kurir TV RAT DO ISTREBLJENJA?! OVO JE VIDAK ČIJE SU SPALJENO TELO NAŠLI U ŠUMARKU: Za nepunu godinu likvidirano 5, "kavčani" sve suroviji