Aleksandar M. (28) poginuo je u utorak uveče u stravičnoj saobraćajnoj nesreći na Karaburmi u Beogradu, kada ga je na pešačkom prelazu, kako se sumnja, "smartom" pokupio drogirani stomatolog Slobodan S. (35). Njegova porodica i prijatelji od tada su neutešni, a sada su u jednim dnevnim novinama osvanule potresne čitulje.

Podsetimo, nesreća se dogodila 13. avgusta oko 23.15 sati u Ulici Dragoslava Srejovića na Karaburmi, kada je Slobodan S., kako se sumnja, neprilagođenom brzinom dolazio iz pravca Ulice Marijane Gregoran ka Bogosloviji. Na pešačkom prelazu udario je Aleksandra M. koji je od siline udarca i teških telesnih povreda preminuo na licu mesta. Vozač "smarta" pobegao je nakon nesreće i nije pružio pomoć Aleksandru M. Nekoliko sati nakon udesa Slobodan S. se predao policiji.

Fotografije potresnih čitulja

Printscreen "SVAŠTA SMO PROŠLI I SVAKAKVE MUKE PREGRMELI, A TI NAM SAD ODE... PRERANO" Prijatelji se opraštaju od poginulog Akeksandra

- Poslednji pozdrav našem drugaru Aleksandru, svašta smo prošli i svakakve muke pregrmeli i taman kada su stvari krenule najbolje, ti nam ode prerano. Kroz naša sećanja ti ćeš uvek biti s nama - piše u jednoj čitulji koju potpisuje nekoliko prijatelja, dok se u drugoj navodi:

- Neka te anđeli čuvaju na nebu, a mi ćemo zauvek u našim srcima. Hvala ti za sve.

Zatim je usledila još jedna čitulja u kojoj se navodi: "Poslednji pozdrav našem dragom Aci najboljem drugi i komšiji."

viber-slika-20240815-124900828.jpg
Drustvene Mreže 
poginuli mladić aleksandar m.foto: Drustvene Mreže

Bahati vozač "smarta" Slobodan S., podsetimo, nakon stravičnog udesa je pobegao sa mesta nesreće. Kako smo ranije pisali, automobil je odbacio nekih 20 metara pešaka i to na desnu stranu kolovoza i nesrećni mladić završio je u travi kod autobuskog stajališta. Vozaču "smarta" nakon što se predao policiji određeno je zadržavanje do 48 sati, a zatim je saslušan u nadležnom Višem javnom tužilaštvu u Beogradu.

555.jpg
Kurir, Privatna Arhiva 
osumnjičeni stomatolog slobodan s.foto: Privatna arhiva, Kurir

- Slobodan S. je na saslušanju negirao krivicu i izneo svoju odbranu. Nakon toga Više javno tužilaštvo u Beogradu predložilo je Višem sudu u Beogradu pritvor do 30 dana za osumnjičenog. Pritvor mu je određen zbog uznemirenja javnosti kao i da u kratkom vremenskom periodu ne bi ponovio krivično delo - podseća Kurirov sagovornik.

Bonus video:

Kurir Stravičan snimak auto pokosio ženu