UŽASNO NASILJE U BEOGRADSKOM AUTOBUSU: Muškarac bije ženu pred putnicima: "Jel ti jasno! Tu klošariju više neću" UZNEMIRUJUĆ VIDEO
Foto: Instagram/moj_beo_grad_

mučne scene

UŽASNO NASILJE U BEOGRADSKOM AUTOBUSU: Muškarac bije ženu pred putnicima: "Jel ti jasno! Tu klošariju više neću" UZNEMIRUJUĆ VIDEO

Crna Hronika -

Snimak jezivog nasilja osvanuo je jutros na društvenim mrežama, a na njemu se vidi kako krupan muškarac tuče ženu u gradskom autobusu u Beogradu.

Kako piše na Instagram stranici "Moj Beograd", nemile scene zabeležene su sinoć u Beogradu u autobusu na liniji 18.

Na uznemirujućem snimku se vidi kako žena sedi na sedištu i svađa se sa muškarcem.

autobus, Linija 18, muškarac udara ženu, nasilje
foto: Instagram/moj_beo_grad_

- Neću više da te vidim, jel ti jasno, bre! Tu klošariju više neću! - vikala je žena obraćajući se nasilniku, a onda je on ustao sa svog sedišta i pesnciom iz sve snage besno nekoliko puta udara u staklo pored žene.

Potom nastavljaju da se svađaju, mušakrac se vraća na svoje mesto, počinje da mlati rukama ka ženi i da nešto repuje, te da govori: "Ja sam iz Švajcarske" i da psuje, a u sledećem trenutku opet ustaje, prilazi ženi, unosi joj se u lice i udara joj šamar. Udarac je bio toliko jak da se ženi zatresla cela glava. Posle udarca, nepoznati nasilnik nastavlja da se unosi ženi u lice i preteći upire prstom u nju. On je sve vreme nešto vikao, ali nije se baš najbolje razumelo šta, više puta je uzvikmuo: "Jel ti jasno!?". Žena je posle salve uvreda i pretnji počela da tapše i viče mu: "Bravo".

00:59

Muškarac tuče ženu u gradskom autobusu!

Ono što je takođe, po svemu sudeći, zabeležio jedan od putnika iz beogradskog autobusa koji je uživo gledao scenu nasilja, jeste i to da je žena takođe vređala muškarca, mahala rukama ka njemu nešto mu objašnjavajući, te mu se verbalno suprotstavljala. Ipak, evidentno je da je mušakarac sa snimka fizički neuporedivo jači od nje. Takođe, sudeći pi snimku akteri nemilog događaja se poznaju od ranije.

Ono što dodatno uznemiruje jeste to što je u u autobusu bilo i drugih putnika. Svi su mirno sedeli na svojim mestima i niko nije prišao da pomogne ženi.

- Na žalost svi ćute i gledaju! Niko ne reaguje, naravno. Bar policiju pozovite ako se plašite - piše u brojnim komenarima ispod objavljenog videa. Drugi pratioci pomenute Instagram stranice su pisali:

- Ne možemo sami deliti pravdu, zoveš nadležne i završiš posao - naveo je jedan čitalac, dok je drugi napisao: "Ko i kako da reaguje ovde kad je lik kao trokrilni orman? Potom ni ne razumemo o čemu se radi. Protiv nasilja sam, međutim ovde je video snimak možda više pomogao, nego pomoć".

- Jel on to repuje i bije devojku u isto vreme dok publika pomno prati? - glasi još jedan komenatar.

Prijavite se za kurir 5 priča
Naš dnevni izbor najvažnijih vesti

* Obavezna polja
track