Nakon što su u porodičnoj kući Đerdapskoj ulici u Zaječaru sinoć oko 21,30 sati pronađena poluraspadnuta tela oca M.K.(94) i sina M.K.(49), ekipa forezničara je tek sada završila uviđaj.

- Zbog nepodnošljivog smrada, uviđaj je mogao da se obavi tek danas nakon što se noćas kuća luftirala. Na licu mesta nije nađeno ništa što bi ukazivalo na nasilnu smrt. Nije nađeno nikakvo oružje, pištolj, krvav nož, ništa što bi ukazivalo na zločinačka ubistva. Forezničari nisu otkrili nikakve dokaze nasilničkog ulađenja niti premetačine. Da podsetimo, tela su bila u takvom stanju da se nije moglo videti ima li ikakvih povreda na njima - saznajemo od nadležnih.

Prema priči komšija, otac je imao 94 godine i bio je bolestan.

- Pre sedam dana, 9. avgusta je izašao iz bolnice. Sin je imao 49 godina. Otac je bio penzioner, a ne znamo da li je sin negde radio, velika je tuga to što se desilo i da obojica tako završe - rekla su nam komšije.

Kako su takođe dodali, koliko oni znaju sin je godinama bio zavisnik od nedozvoljenih supstanci, ali zvanične potvrde od nadležnih o tome za sada nema.

Čeka se nalaz obdukcije, a za sada se pretpostavka da je otac M.K. preminuo prirodnom smrću.