PARKIRAO LUKSUZNU MAŠINU NASRED PUTA U KRAGUJEVCU, USLEDIO ŽESTOK INCIDENT: Revoltirani vozač izazvao kolaps - reagovala POLICIJA
Foto: Nenad Kostić

PARKIRAO LUKSUZNU MAŠINU NASRED PUTA U KRAGUJEVCU, USLEDIO ŽESTOK INCIDENT: Revoltirani vozač izazvao kolaps - reagovala POLICIJA

Crna Hronika -

KRAGUJEVAC – Indcident većih razmera dogodio se u Kragujevcu kada je došlo do rasprave više sugrađana. Usled svađe morala je da reaguje i policija.

- Ta ulica je jako mala, ali jako prometna. Mnogi građani tu se nepropisno parkiraju i tako onemogućuju normalan porolaz vozilima. To je izazvalo revolt kod vozača jednog luksuznog četvorotočkaša koji nije mogao da prođe, stoga je svoj automobil ostavio nasred ulice da apsolutno niko ne može da prođe i tada je nastala opšta drama, kaže za RINU jedan od očevidaca.

Vozač luksuznog vozila blokirao je prolaz građanima i otišao da obavi posao u jednom od poslovnih objekata čiji je vlasnik.

- Nepropisno parkiranje automobila u ovoj maloj ulici je svakodnevica, kada je ovaj revoltirani građanin ostavio svoj auto parkiran nasred ulice nastao je opšti kolaps i ljudi koji su se u tom trenutku tu zatekli bili su jako besni, jer nisu mogli da prođu, dodaje naš sagovornik.

Na kraju je na lice mesta došlo nekoliko policijskih patrola, a pripadnici MUP-a su rešili situaciju. Međutim, kako kažu očevici, najverovatnije je u pitanju samo trenutno rešenje jer nepropisno parkiranje u toj uskoj ulici Ljubivoja Ljube Tadića je problem sa veoma dugom tradicijom.

Kurir.rs/RINA

Prijavite se za kurir 5 priča
Naš dnevni izbor najvažnijih vesti

* Obavezna polja
track