Na području Policijske uprave u Vranju, prethodnog vikenda registrovano je 10 saobraćajnih nezgoda. Dve osobe su zadobile teške telesne povrede, a šest osoba je lakše povređeno.

Zbog upravljanja vozilom pod dejstvom alkohola zadržana je jedna osoba.

Teške telesne povrede u petak zadobio vozač mopeda u Vranju U saobraćajnoj nezgodi koja se dogodila u blizini Autobuske stanice u Vranju teške telesne povrede zadobio je vozač mopeda (45), potvrđeno je Kuriru u PU Vranje. Do nezgode je došlo kada je vozač mopeda izgubio kontrolu, dok je putnički automobil vršio polukružno okretanje.

Povređen vozač mopeda u Vranjskoj Banji

U Vranjskoj Banji u saobraćajnoj nezgodi u nedelju teške telesne povrede zadobio je vozač mopeda(24), potvrđeno je Kuriru u PU Vranje. Vozač mopeda je izgubio kontrolu nad vozilom i udario u betonski stub. Lekarska pomoć ukazana mu je najpre u ZC Vranje odakle je prebačen u UKC Niš.

Saobraćajna nezgoda kod mosta Vrla, ispred tunela Manajle

Saobraćajna nezgoda dogodila se juče posle 9 sati na mostu Vrla kod Vladičinog Hana. U nezgodi je povređen bajker iz Sremske Mitrovice (44), potvrđeno je Kuriru u PU Vranje. Grupa bajkera kretala se iz pravca Vranja ka Leskovcu, kod mosta Vrla, ispred tunela Manajle, jedan od bajkera izgubio je kontrolu nad motorom i pao. Zadobio je lakše telesne povrede. Hitna pomoć iz Vladičinog Hana, povređenog bajkera prebacila je u ZC u Leskovcu.

Bonus video:

Kurir TV Saobraćajka na uglu Bulevara kralja Aleksandra i Batutove