Na povratku sa intervencije u Prokuplju, naši hrabri vatrogasci iz Vatrogasno-spasilačke brigade Beograd nisu se dvoumili kada su naišli na saobraćajnu nesreću kod Jagodine, saoppšteno je iz Ministarstva unutrašnjih poslova.

Kako su dalje naveli, vatrogasci su "bez trenutka oklevanja, iako nisu imali kompletnu opremu, pritekli u pomoć".

- Izvukli su dve osobe iz vozila i ukazali im prvu pomoć do dolaska Hitne pomoći. Naši heroji ne čekaju poziv - oni su taj poziv. Oni su oličenje posvećenosti zajednici, hrabrosti i saosećanja koje nikada ne odmara - navode iz MUP i dodaju da je ministarstvi ponosno što ima ove ljude.

Na Instagram stranici MUP Srbije objavljene su i fotografije izvlačenja povređenih kod Jagodine, a kako se može videti, automobil je uništen do neprepoznatljivosti.

Prema nezvaničnim saznanjima Kurira, saobraćajna nesreća se dogodila oko 12 sati na auto-putu između Paraćina i Ćuprije.

- Automobil je udario u bankinu, a dva putnika su bila zaglavljena u smrksanom vozilu. Tada su slučajno naišli vatrogasci koji su se vraćali sa druge intervencije. Oni su uspeli da pomognu i omoguće ekipi Hitne pomoći da dođu do povređenih - kaže izvor Kurira.

Bonus video:

Sandzak Danas STRAVIČAN UDES u Lukarima