U Višem sudu u Pančevu održava se prvo ročište muškarcu koji je optužen da je automobilom pijan na Badnje veče pre dve godine u Alibunaru ubio Ivana Jovičina, koji je iza sebe ostavio suprugu i dvoje dece. Podsetimo, optužnica je podignuta tek u aprilu ove godine, nakon pisanja Kurira.

tb.jpg
Kurir Televizija 
foto: Kurir televizija

A sa lica mesta u Puls Srbije javila se novinarka Kurir televizije Teodora Borozan.

- Pre nego što je suđenje počelo, mi smo porazgovarali sa roditeljima poginulog Ivana, koji su čekali dve godine na ovaj proces - izvestila je novinarka Kurira.

Kurir televizija "USMRTIO NAM JE SINA, PRETIO ĆERKI, I DALJE SE BAHATI" Roditelji Ivana Jovičina pred suđenje: Malo je i 100 godina da dobije

- Veoma je teško. Treba da pogledaš onog ko ti je ubio dete. To je teško. Kao i uvek do sada, uvek su izbegavali, ali laž nikad nije pobedila istinu.. Tako da i sad nema nikakvih argumenata da bi nas pobedili. Viđali smo osumnjičenog po kafićima. živi dalje svoj život, vozi bahato kao što je vozio. Ni ovo što je ubio nekog nije ga promenilo - rekao je Ivanov otac Radojica.

- Nema nimalo stida. Pretio je našoj ćerki u kafiću. Nije joj bukvalno rekao "srediću te ja", ali "videćete vi". Jednoj maloj je nožem pretio u našem selu. Pretio joj je, prijavljen je, ali ništa, niko ništa ne preduzima. Za nas nijje dovoljno ni da dobije 100 godina, ali tražimo pravdu - dodala je njegova majka Slađana.

Zabranjeno preuzimanje dela ili čitavog teksta i/ili foto/videa, bez navođenja i linkovanja izvora i autora, a u skladu sa odredbama WMG uslova korišćenja i Zakonom o javnom informisanju i medijima.

Kurir televizija je dostupna na kanalu broj 109 za korisnike MTS Iris TV, na kanalu 9 za korisnike m:SAT TV, Supernova i Yettel Hipernet TV, na kanalu 108 za korisnike BeotelNet, na kanalu 8 za korisnike Orion telekoma i na kanalu broj 112 za korisnike Sat-trakt na teritoriji Srbije, u okviru platforme M:tel u Crnoj Gori i Bosni i Hercegovini i MTEL Global u dijaspori, kao i na aplikaciji Arena Cloud.

Kurir.rs

Bonus video:

Kurir televizija "VOZIO JE PIJAN 120 NA SAT KADA MI JE UDARIO SINA, A DVE GODINE ŠETA SLOBODNO!" Otac stradalog dečaka: Očekujemo MAKSIMALNU KAZNU