Dvadesetdvogodišnji motociklista Luka Babić iz mesta Rucka kod Beograda, tragično je nastradao u teškoj saobraćajnoj nesreći 17. avgusta na putu Tivat - Budva u mestu Kovačko polje.

On je, kako smo ranije pisali, upravljajući motorom, izgubio kontrolu i sleteo sa puta, dok je sa njim na motoru bila ženska osoba koja je zadobila teške povrede, ali nije životno ugrožena.

Lukina neutešna porodica, ispratila je danas mladića na večni počinak, kada je u 13 časova održano opelo u kapeli na groblju u Ruckoj, gde su se okupili članovi uže i šire porodice, kao i bliski prijatelji.

Printscreen, Printskrin LUKA POGINUO NA MOTORU U CRNOJ GORI: Od mladića se opraštaju porodica i prijatelji, reči bole: JABUKO MAMINA, OKO MOJE (FOTO)

Naime, danas je u novinama osvanuo veliki broj čitulja momku koji je tragično izgubio život.

Lukini roditelji oprostili su se od njega: "Jabuko moja zelena, čuvaj mi se, moj lepi i dobri sine... Mamino oko plavo, mamina ljubav, mamino sve na svetu", stajalo je kratko ispod fotografije momka koji je prerano napustio ovaj svet.

- Dobri i lepi naš, sada si s anđelima, jer si i ti jedan od njih. Volimo te zauvek, do sledećeg susreta... Neka su ti čisti putevi i neka te anđeli čuvaju... Ove reči su došle prerano sa velikim bolom - samo su još neke od potresnih reči upućene stradalom Luki.

Bonus video:

Kurir TEŽAK UDES NA BULEVARU KRALJA ALEKSANDRA: U sudaru POGINUO motociklista, drugi povređen