Danas je u Zemunu došlo do krvavog obračuna u porodičnoj kući kada je muškarac (47) nožem izbo suprugu (46).

Kako saznaje Kurir, žena ima pet uboda, operisana je i nalazi se u teškom stanju na intenzivnoj nezi.

Incident je, kako smo ranije pisali, prijavio njihov stariji sin, koji se trenutno nalazi u policiji kako bi dao izjavu.

777.jpg
Petar Aleksić 
foto: Petar Aleksić

Dežurni tužilac Višeg javnog tužilaštva u Beogradu završio je uviđaj, a pronađen je i nož kojim je izvršio napad na suprugu.

Uhapšenom je određeno zadržavanje do 48 sati, nakon čega će biti priveden na saslušanje i najverovatnije će mu se na teret staviti pokušaj teškog ubistva na svirep i podmukao način.

Po dolasku do porodičnog doma gde se odigralo sve, zatekli smo drugog sina koji je za Kurir ispričao šta je zatekao kada se vratio kući sa posla.

plc2.jpg
Petar Aleksić 
foto: Petar Aleksić

- Moj stariji brat je došao kući I video sve to, ne znam ni u kakvom je stanju bila majka. Čekamo informacije sve vreme. Brata su odveli u policiju kako bi dao izjavu. Nikad pre nije bilo nikakvih svađi, ali u poslednje vreme se otac loše osećao, kao da je bio depresivan, pio je i terapiju, pa su mu potom menjali terapiju, dobio je neke jače lekove, ali nešto ovako ne možemo da verujemo - rekao je za Kurir mlađi sin porodice u kojoj se desio incident.

Podsećanja radi, do porodičnog nasilja je došlo u domu gde muškarac i žena žive, a žena je odmah prevezena u KBC Zemun, dok je policija istog momenta privela muškarca.

Bonus video:

Kurir POPRIŠTE ZLOČINA U BARAJEVU: Izbo ženu pa sebi prerezao grkljan