"MOJA DECA SU MOJE BOGATSTVO, ZA VAS MAJKA DAJE ŽIVOT" Objave Maje iz Novog Sada koja je nastradala sa mužem i 4 dece kidaju dušu
Foto: Kurir/T.M., Facebook

tuga

"MOJA DECA SU MOJE BOGATSTVO, ZA VAS MAJKA DAJE ŽIVOT" Objave Maje iz Novog Sada koja je nastradala sa mužem i 4 dece kidaju dušu

Crna Hronika -

Nazapamćena tragedija koja se u gluvo doba noći dogodila u novosadskom naselju Salajka zavila je čitav grad u crno, a za nastradali roditeljima i njihovo četvoro dece žale i oni koji ih nisu poznavali.

Podsetimo, noćas oko tri sata iza ponoći buknula je kuća u kojoj je živela šestočlana porodica. Majka Maja S. (23), otac Danijel A. (29), njihova tri sina od četiri, pet i dve godine i ćerka stara sedam godina, izgoreli su u subi u kojoj su spavali. Kako je saopštio Ivica Dačić, ministar policije, sumnja se da je požar izazvao punjač za električni skuter koji je tokom noći bio uključen u struju.

Maja S. sa decom
Maja S. sa decomfoto: Facebook

Rođaci i prijatelji nastradale porodice za njih imaju samo reči hvale i ističu da su Maja i Danijel živeli za svoju decu.

- Mnogo su se voleli, stvarno. I Maja i Danijel međusobno, ali i svoju decu. Danijel je čak i na ruci istetovirao ženino ime. Stalno su bili zagrljeni i nasmejani - pričaju rođaci grcajući u suzama i dodaju:

- Svaka majka voli svoju decu, ali Maja je svoje četvoro mališana prosto obožavala. Stalno ih je grlila i ljubila.

Novi Sad, Maja S., Danijel A.
foto: Društvene Mreže

O tome koliko je Maja bila vezana za decu svedoče i njene obvjave na društvenim mrežama. Ceo njen profil bio je posvećen deci, a brezbroj fotografija govori o tome koliko im je bila prvržena.

- Moja deca moje su bogatstvo. Mamina srca, lepotani i ceo svet - pisala je Maja ispod slika sa mališanima, a u jednoj od brojnih objava navela je: "Za vas majka daje život".

Rođaka kaže da ovim rečima kao da je slutila tragediju.

- Sad kad vidim to, naježim se. Verujem da su i ona i Danijel pokušali da spasu decu, da su hteli da ih nekako izbave. O tome govori i da su svi bili šćućureni u jedan ćošak, jedni uz druge kakvi su uvek i bili. Maja je u naručju držala najmlađe dete, htela je da ga zaštiti, ali nažalost nije mogla, ni njega ni sebe - očajni su rođaci.

Bonus video:

05:33

STRADALI MLADIĆI U POŽARU MOŽDA NISU IZ SRBIJE! Utvrđuje se uzrok tragedije u Novom Sadu, sumnja se na OVAJ SCENARIO

Prijavite se za kurir 5 priča
Naš dnevni izbor najvažnijih vesti

* Obavezna polja
track