TUŽILAŠTVO TRAŽI ZADRŽAVANJE VOZAČA AUTOBUSA KOJI JE UČESTVOVAO U NESREĆI KOD UMKE: Jedan putnik poginuo, više povređenih
Foto: screenshot Prva tv

TUŽILAŠTVO TRAŽI ZADRŽAVANJE VOZAČA AUTOBUSA KOJI JE UČESTVOVAO U NESREĆI KOD UMKE: Jedan putnik poginuo, više povređenih

Crna Hronika -

Teška saobraćajna nesreća desila se jutros na Obrenovačkom putu, u Umki, u smeru prema gradu, u kom su učestvovali kamion i autobus koji saobraća na broju 551.

"Povodom saobraćajne nesreće koja se dogodila danas u jutarnjim casovima na Novom obrenovačkom putu, a nakon izvršenog uviđaja od strane MUP RS, kojem je pristustvovao i dežurni javni tužilac Drugog OJT u Beogradu, javni tužilac je naložio da se odredi zadržavanje vozaču autobusa sa linije 511, zbog postojanja osnova sumnje da je učinio krivično delo Teško delo protiv bezbednosti javnog saobracaja.

U saobraćajnoj nezgodi jedno lice, putnik iz autobusa, je preminulo, dok je 13 putnika zadobilo lake, a 5 teške telesne povrede i svima je pružena odgovarajuća medicinska pomoć. Vozači koji su učestvovali u nezgodi su testirani i nije detektovano prisustvo alkohola, kao ni nedozvoljenih opojnih supstanci", navodi se u saopštenju tužilaštva.

Prijavite se za kurir 5 priča
Naš dnevni izbor najvažnijih vesti

* Obavezna polja
track