SVI DETALJI UBISTVA ZEMUNCA MILANA ŠUŠE: Direktni izvršilac i dalje u bekstvu, likvidiran ispred kuće! Kamere sve snimile (VIDEO)
Foto: Printscreen/Facebook, Privatna Arhiva

podignuta optužnica

SVI DETALJI UBISTVA ZEMUNCA MILANA ŠUŠE: Direktni izvršilac i dalje u bekstvu, likvidiran ispred kuće! Kamere sve snimile (VIDEO)

Crna Hronika -

Zbog ubistva Milana Šuše iz Zemuna Više javno tužilaštvfo u Beogradu juče je podiglo optužnicu protiv Sanjina Š. (33) koji se nalazi u bekstvu i Branka S. (34) iz Pančeva zbog sumnje da su 17. februara ove godine ispred njegove kuće u Zemunu brutalno likvidirali Šušu.

Milan Šuša
Milan Šušafoto: Printscreen

Kako je Kurir ranije pisao Šuša je ubijen nakon što je tek izašao iz zatvora, a pretpostavlja se da znao da bi ovako nešto moglo da se dogodi, ali je uprkos tome odbio zaštitu.

- Ponuđeno mu je da ima oko sebe grupu ljudi koja bi stalno bila tu, išla sa njim gde god, preventivno, jer su njegovi prijatelji i saradnici čuli, ali i slutili da mu se ne sprema dobro kad izađe iz zatvora, jer su slična saznanja postojala i u zatvoru - rekao je ranije naš izvor i dodao:

- On je odbio zaštitu, rekao je da ne želi da bilo ko ide non-stop sa njima i da ne smatra da za njega postoji opasnost.

Šuša je likvidiran usred bela dana, a njegovo ubistvo snimile su i sigurnosne kamere.

- Zatvarao je kapiju kada mu je ubica prišao, praktično pritrčao. U tom momentu Šuša se okrenuo ka egzegutoru i gledao u cev pištolja. Prvi hitac ispaljen u njega, kako se vidi na snimku, oborio ga je i on je pao na zemlju, a drugim hicem je overen, odnosno ispaljen je u njega kada je već ležao na zemlji - podseća izvor Kurira i dodaje da se sumnja da je ubica imao masku.

00:10

Ubistvo Milana Šuše

Branko S. je optužen zbog sumnje da je iznajmljenim vozilom 17. februara dovezao osumnjičenog Sanjina Š. za kojim se traga, do blizine mesta gde živi Milan Šuša i parkirao automobil na mestu pogodnom da uoči oštećenog kada izađe iz svoje kuće.

- Pošto je uočio da Šuša oko 10:05 izlazi svojim vozilom iz dvorišta porodične kuće, Branko S. je to javio drugom osumnjičenom putem aplikacije za kriptovanu komunikaciju "Signal", koji je potom krenuo ka kući oštećenog - navodilo se u saopštenju nadležnog tužilaštva.

On je trčećim korakom prišao Šuši koji je izašao iz svog vozila u nameri da zatvori vrata od kapije dvorišta porodične kuće, pa je ispalio najmanje sedam metaka u žrtvu u predelu glave i tela usled kojih je preminuo na licu mesta.

Sanjinu Š sudiće se u odsustvu, a kao saučesnik bila je uhapšena i jedna žena, Danije Z. koja se sumnjičila da je pomogla učiniocima nakon izvršenja krivičnog dela, ali se ona ne nalazi na podignutoj optužnici.

Prijavite se za kurir 5 priča
Naš dnevni izbor najvažnijih vesti

* Obavezna polja
track