NAJNOVIJE INFORMACIJE O STRADALOJ PORODICI Kurir u Novom Sadu: Ujak pokušao da pomogne, ali nije im bilo spasa
Foto: Kurir televizjia

crna hronika

NAJNOVIJE INFORMACIJE O STRADALOJ PORODICI Kurir u Novom Sadu: Ujak pokušao da pomogne, ali nije im bilo spasa

Crna Hronika -

Električni bicikl, koji je bio prikačen na punjač, izazvao je požar 23. avgusta u kojem su u Novom Sadu stradali 23-godišnja majka Maja, 29-godišnji otac Daniel i njihovo četvoro dece.

Šestočlana porodica nije bila prijavljena u Novom Sadu, a reporterka Kurira Katarina Pavlović se nalazila ispred kuće u kojoj su živeli stradali, te je iznela najnovije informacije.

01:17

Ekipa Kurira ispred doma u kojem je stradala šestočlana porodica! Najnovije informacije o el. biciklu koji je izazvao požar

- Treći je dan žalosti nakon što se dogodio stravičan požar u ranim jutarnjim časovima, između dva i tri ujutru. Požar je najverovatnije izazvao el. bicikl koji je bio prikačen na punjač, nažalost preminulima nije bilo spasa, iako je ujak nastradale dece pokušao da im pomogne. Hitna pomoć je mogla da konstantuje samo smrt. Danas smo saznali da će sahrana biti u opštini Žabalj, u 14 časova, danas. Centar za socijalni rad iz Žablja će pokriti troškove sahrane. Gradonačelnik ovog grada je u petak došao da izjavi saučešće porodici, obećao je da će grad učestvovati u obnovi materijalne štete.

Kurir televizija je dostupna na kanalu broj 109 za korisnike MTS Iris TV, na kanalu 9 za korisnike m:SAT TV, Supernova i Yettel Hipernet TV, na kanalu 108 za korisnike BeotelNet, na kanalu 8 za korisnike Orion telekoma i na kanalu broj 112 za korisnike Sat-trakt na teritoriji Srbije, u okviru platforme M:tel u Crnoj Gori i Bosni i Hercegovini i MTEL Global u dijaspori, kao i na aplikaciji Arena Cloud.

Zabranjeno preuzimanje dela ili čitavog teksta i/ili foto/videa, bez navođenja i linkovanja izvora i autora, a u skladu sa odredbama WMG uslova korišćenja i Zakonom o javnom informisanju i medijima.

Kurir.rs

Bonus video:

00:36

Pozar Bezaniska kosa

Prijavite se za kurir 5 priča
Naš dnevni izbor najvažnijih vesti

* Obavezna polja