OPŠTINA KNJAŽEVAC SE OPRAŠTA OD NASTRADALOG FUNKCIONERA: Ostavio je trag u životima mnogih građana, evo čime se sve bavio Nikolić
Foto: Društvene mreže

poginuo u 52. godini

OPŠTINA KNJAŽEVAC SE OPRAŠTA OD NASTRADALOG FUNKCIONERA: Ostavio je trag u životima mnogih građana, evo čime se sve bavio Nikolić

Crna Hronika -

Juče je u teškoj saobraćajnoj nesreći stradao Mišel Nikolić, pomoćnik predsednika opštine Knjaževac. Nikolić je poginuo u 52. godini, a do saobraćajne nesreće u kojoj je stradao došlo je u mestu Gornje Zuniče na putu iz Zaječara ka Knjaževcu. kako smo ranije pisali, Nikolić se vraćao sa proslave rođenja unučeta predsednika Mesne zajednice.

Mišel Nikolić
Mišel Nikolićfoto: Drustvene Mreže

Povodom ove tragedije oglasila se i Opština Knjaževac, a njihov oproštaj upućen stradalom funkcioneru, prenosimo u celosti:

- Mišel Nikolić, pomoćnik predsednika opštine Knjaževac, tragično je stradao u saobraćajnoj nesreći, u 52. godini. Mišel je rođen 19. novembra 1972. godine. Od 2012. godine je radio u Opštini Knjaževac, a od 2014. obavljao je funkciju pomoćnika predsednika opštine Knjaževac. Bio je dugogodišnji predsednik Rukometnog kluba Knjaževac, a tokom ratnih godina bio je u prvim redovima fronta. Učestvovao je u oružanim operacijama u BiH, Hrvatskoj i svoju hrabrost i humanost pokazao je prema svojoj zajednici u kojoj je živeo i radio i pomagao onima kojima je pomoć najpotrebnija. Bio je aktivni davalac krvi, a svojim radom i požrtvovanjem ostavio je trag u životima mnogih građana.

Nikolić je, podsetimo, nedavno oženio sina i krstio unuku, sudeći prema njegovim društvenim mrežama, sa slavlja je objavljivao zajadničke fotografije sa proslave, a ubrzo nakon što se proširila vest o njegovog pogibiji, njegovi prijatelji i rođani zatečeni ovom tragedijom, delili su oproštaje na ovoj mreži.

Prijavite se za kurir 5 priča
Naš dnevni izbor najvažnijih vesti

* Obavezna polja
track