"U NOVOM PAZARU PROGLAŠEN DAN ŽALOSTI, EVO ŠTA SE DEŠAVA SA PORODICOM FEHRATOVIĆ" Ličina otkrio u kakvom su stanju majka i brat
Foto: Sandžak Danas, Facebook

kurir televizija

"U NOVOM PAZARU PROGLAŠEN DAN ŽALOSTI, EVO ŠTA SE DEŠAVA SA PORODICOM FEHRATOVIĆ" Ličina otkrio u kakvom su stanju majka i brat

Crna Hronika -

Devojčica kojoj su se lekari od 9. avgusta borili za život podlegla je povredama koje je tada zadobila u saobraćenoj nesreći koja se dogodila na putu Sjenica-Nova Varoš.

U kobnoj noći poginuli su joj otac i sestra, kao i vozač koji se prilikom preticanja zakucao u njihov automobil. Zbog smrti troje članova porodice Fehratovića juče je u Novom Pazaru proglašen dan žalosti. Iz tog grada za jutarnji program Kurir televizije javlja se dopisnik Emir Ličina.

Osim njih, u vozilu su bili i majka i brat, a Ličina je otkrio u kakvom su oni stanju:

02:39

U Novom Pazaru proglašen dan žalosti, evo šta se dešava sa porodicom Fehratović Ličina otkrio u kakvom su stanju majka i brat

- Majka i brat koji su takođe bili u tom vozilu su van životne opasnosti. Majka je još uvek na lečenju u Kragujevcu, dok je brat nakon samo jednog dana pušten iz bolnice. Ovo je zaista velika tragedija. Pogodila je ne samo građane Novog Pazara, ne samo one koji su poznavali porodicu Fehratović, već čitav Balkan, jer su i naši gledaoci danima mogli da čitaju o ovome na našem sajtu. Sve se dogodilo 9. avgusta na putu Sjenica, Nova Varoška, kada se vozač Mercedesa zakucao u porodični automobil porodice Fehratović. Na licu mesta poginuli su otac i trogodišnja ćerka, a za život starije ćerke lekari su se 15 dana borili. Nažalost podlegla je pre dva dana povredama - započeo je Ličina, pa nastavio:

- Zbog toga je juče u Novom Pazaru i proglašen dan žalosti. Ono što nekako je obeležilo ove dane u Novom Pazaru posebno su poruke prijatelja, komšija, rođaka koji se na društvenim mrežama opraštaju od ove porodice. Govore o njima kao o izuzetno dobrim ljudima, kvalitetnim prijateljima, ali nažalost tragedija koja ih je zadesila zaista je potresla sve građane ovog grada. Mi ćemo iskoristiti ovu priliku da još jednom apelujemo na sve vozače da budu obazrivi, da poštuju ograničenja.

Kurir televizija je dostupna na kanalu broj 109 za korisnike MTS Iris TV, na kanalu 9 za korisnike m:SAT TV, Supernova i Yettel Hipernet TV, na kanalu 108 za korisnike BeotelNet, na kanalu 8 za korisnike Orion telekoma i na kanalu broj 112 za korisnike Sat-trakt na teritoriji Srbije, u okviru platforme M:tel u Crnoj Gori i Bosni i Hercegovini i MTEL Global u dijaspori, kao i na aplikaciji Arena Cloud.

Zabranjeno preuzimanje dela ili čitavog teksta i/ili foto/videa, bez navođenja i linkovanja izvora i autora, a u skladu sa odredbama WMG uslova korišćenja i Zakonom o javnom informisanju i medijima.

Kurir.rs

Bonus video:

00:07

Teška saobraćajna nesreća kod Lazarevca

Prijavite se za kurir 5 priča
Naš dnevni izbor najvažnijih vesti

* Obavezna polja