DEVOJČICA, TREĆA ŽRTVA BAHATOG VOZAČA, SAHRANJENA KRAJ OCA I SESTRE: Čoveku dođe samo da vrišti, kao da je tužan san
Foto: Facebook, Kurir

tuga ne prestaje

DEVOJČICA, TREĆA ŽRTVA BAHATOG VOZAČA, SAHRANJENA KRAJ OCA I SESTRE: Čoveku dođe samo da vrišti, kao da je tužan san

Crna Hronika -

U saobraćajnoj nesreći na magistralonom putu Sjenica-Prijepolje 9. avgusta došlo je do stravične saobraćajne nesreće u kojoj su poginuli Hasredin Fehratović (42) i njegova trogodišnja ćerka, dok su se lekari borili za život njegovoj supruzi i starijoj ćerki (14) koja je pre dva dana preminula. Devojčica je podlegla povredama, a juče je sahranjena u selu Murovci kod Novog Pazara, gde i njen otac i trogodišnja sestra.

Podsetimo, nesreća dogodila se 9. avgusta oko 23 sata kod Pašinog Brda na magistralnom putu Sjenica-Prijepolje. U jezivom sudaru teško su bile povređene Hasredinova supruga i druga ćerka, dok je njegov sin na svu sreću prošao bez povreda. Jedva punoletni tinejdžer je bio svedok jezivog prizora i gledao kako mu na rukama umire otac i sestra. U udesu poginuo je i vozač "mercedesa" Dženan Korać iz Sjenice koji je kobne večeri preticao kolonu vozila i zakucao se u "audi" u kom je bila porodica iz Pazara.

umrlica poginule devojčice
umrlica poginule devojčicefoto: Kurir

Dok je porodica i dalje bila u žalosti za Hasredinom i njegovom ćerkicom, iz bolnice su stigle tužne vesti da je i druga Hasredinova ćerka preminula i pored borbe lekara.

- Sahrana je bila juče i veliki broj rođaka, prijatelja i građana Novog Pazara došlo je da isprati na večni počinak devojčicu, trećeg člana Fehratovića koja je nastradala u nesreći - navodi naš izvor.

Vest da je preminula pogodila je sve, a na društvenim mrežama svi se opraštaju od nje, i žale tragičnu sudbinu porodice iz Novog Pazara.

- Žalosti i ova devojčica ode. Nadam se da će se tamo sresi sa sestrom i ocem, a majci i bratu želim da imaju snage da izdrže ovu veliku bol i nezamislivi gubitak. Ne daj Bože nikome ovakvu bol i tugu. Unište je jedna porodica... - ovo su samo neki od komentara kojih ima preko devet stotina.

tužan prizor ispred porodične kuće porodice Fehratović u novom pazaru
tužan prizor ispred porodične kuće porodice Fehratović u novom pazarufoto: Printskrin/Facebook

- Čovek da vrišti od tuge, kao da je tužan san.Treba svi da se saosećamo sa ovom porodicom. Kako je bolnosamo kada vidite koga ta deca imaju, mamu koja se i dalje nalazi u bolnici, jednog dedu i dve nane. Nijedna napisana reč ne može utešiti porodicu Fahretović. Zaista, tuga do neba, srce mi se slama. Teško i preteško iskušenje za ovu porodicu i njihove najmilije.

Novi Pazar

Dan žalosti

Grad Novi Pazar proglasio je juče 25. avgust, Dan žalosti, zbog tragične pogibije porodice Fehratović. U skladu sa zakonom, zastave su bile spuštene na pola koplja, a medijski program prilagođen Danu žalosti.

Edin Đerlek u subotu pozvao da se proglasi Dan žalosti, nakon što je preminula teško povređena devojčica.

edin đerlek
edin đerlekfoto: Privatna Arhiva

- Grad Novi Pazar treba proglasiti Dan žalosti zbog tragedije koja je zadesila porodicu Fehratović, koja je u kratkom vremenskom periodu izgubila troje najmilijih. Porodica Fehratović i čitav grad se suočava sa neizrečivom tugom, stoga grad mora pokazati solidarnost i razumevanje za veliku tragediju i poslati jasnu poruku o pogubnosti brže i manijakalne vožnje koja je ugasila mlade i nevine živote - naveo je potpredsednik Skupštine Srbije.

Bonus video:

01:14

Otac i sin poginuli kod Gadžinog hana

Prijavite se za kurir 5 priča
Naš dnevni izbor najvažnijih vesti

* Obavezna polja
track