NARKO-TENISERKA ZAVRŠILA U ZATVORU: Jelena u žutom "smartu" prevozila 8,5 kg droge sa Kopaonika, a evo koliko će robijati!
Osuđena Jelena M., Foto: Privatna arhiva, MUP

kurir saznaje

NARKO-TENISERKA ZAVRŠILA U ZATVORU: Jelena u žutom "smartu" prevozila 8,5 kg droge sa Kopaonika, a evo koliko će robijati!

Crna Hronika -

Jelena M. (20), teniserka iz Beograda, osuđena je pred Višim sudom u Beogradu na tri godine i šest meseci zatvora zatvora zbog šverca narkotika.

- Presuda je pravosnažna i Jelena M. je prebačena na izdržavanje zatvorske kazne - kaže izvor Kurira.

Teniserka, J.M., Hapšenje, Droga, Zaplena Narkotika
foto: Prinstcreen

Podsetimo, teniserka je uhapšena u martu prošle godine nakon što je policija u automobilu "smart" žute boje pronašla 8,5 kilograma marihuane.

- Policija je u Kumodražu zaustavila automobil u kojem su se nalazili tinejdžerka i maloletnik (17) i pregledom vozila pronašla i zaplenila oko 8,5 kilograma marihuane - saopštila je policija nakon hapšenja.

Potom je u maju 2023. godine Više javno tužilaštvo u Beogradu podiglo optužnicu protiv Jelene M. zbog sumnje da je zajedno sa jednim maloletnim licem, prema kojem je postupak razdvojen, po prethodnom dogovoru neovlašćeno, radi dalje prodaje, prenosila narkotike.

1 / 6 Foto: MUP

- Optužnicom, okrivljenoj se na teret stavlja krivično delo neovlašćena proizvodnja i stavljanje u promet opojnih droga u saizvršilaštvu - objavljeno je tada na sajtu tužilaštva:

- Postoji opravdana sumnja da je Jelena M. 12. marta 2023. zajedno sa maloletnim licem, prema kojem je postupak razdvojen, odvezla automobilom marke “smart” do Kopaonika, do mesta Novo selo i od NN lica preuzela jednu crnu putnu torbu u kojoj se nalazilo ukupno 8,5 kilograma marihuane upakovane u 20 paketa i stavila je u prtljažnik. Prilikom povratka za Beograd osumnjičene su zaustavili policijski službenici SBPOK-a i lišili ih slobode.

Tokom suđenja, Jelena M. je navodno priznala da je prevozila drogu, ali je tvrdila da je na to bila naterana. Međutim, nije želela da otkrije ko ju je na to naterao.

Bonus video:

03:46

PROIZVODNJA I PRODAJA DROGE POSTAJU PORODIČNI BIZNIS?! Kriminolog otkriva šta je ustanovljeno nakon hapšenja narko dilera u Topoli

Prijavite se za kurir 5 priča
Naš dnevni izbor najvažnijih vesti

* Obavezna polja