Saobraćajna nezgoda dogodila se sinoć na magistralnom putu Žiča-Kraljevo kada je žena koja je upravljala automobilom marke "ford" sletela s kolovoza i zakucala se u ogradu.

Žena je prošla sa lakšim telesnim povredama, a udes je snimila nadzorna kamera. Istraga je u toku i ona će utvrditi kako je došlo do nezgode. Na društvenoj mreži Instagram na profilu 192 objavljen je snimak na kome se vidi kako se "ford" kreće neprilagođenom brzinom u svojoj kolovoznoj traci, dok je ispred njega automobil prilagođenom brzinom prošao ležeći policajac. Pre nego što se žena dovezla do ležećeg naglo je skrenula i zakucala je velikom brzinom u ogradu.

Iako se na nadzornoj kameri vidi "da je bukvalno letela", prošla je sa lakšim povredama, a na pomenutom snimku se vidi kako je puzeći izašla na kolovoz. Jedan muškarac je odmah došao do nje i pokušao da joj pruži pomoć, dok su drugi automobili samo nastavili svoje kretanje. Nakon objavljenog snimka ispod su se samo nizali komentari, na kojima jedni osuđu ženu za volanom, dok su se drugi pak osvrnuli na činjenicu na niko od drugih vozača nije prišao da joj pruži pomoć.

- Nije izgubila kontrolu, vozila je prebrzo. Kada voziš kao divljak, treba imati na umu da nemaš potpuno kontolu nad vozilom niti je možeš imati sa ovakvom vožnjom. Pravilnije je reći zbog divljačke i bahate vožnje "ford" je sleteo s puta - piše u jednom od mnogobrojnih komentara:

- Mogla je nekoga ubiti. Gospođa je letela, nije vozila.

S druge strane bilo je i onih koji su osudili "bezosećajnost" drugoh vozača koji su samo usporili na pešačkom kako bi videli šta se dešava i nastavili vožnju.

- I niko da stane, da pomogne ovoj ženi. Ne verujem. Uspore i samo produže, dokle smo došli kao narod. Super, što stadoše ova dva vozila da vide da li je sa ženom sve uredu - samo su neki od komentara ispod objavljenog video snimka.

Bonus video:

Kurir Nesreća u Mladenovcu