Pomoćnik predsednika opštine Knjaževac, Mišel Nikolić (52),sahranjen je danas na Istočnom groblju u Knjaževcu, kada ga je na večni počinak ispratio veliki broj članova porodice, ali i prijatelja, poznanika, kao i saradnika.

Nikolić je, nažalost, stradao u nedelju uveče u teškoj saobraćajnoj nesreći u mestu Gornje Zuniče, kada je poptuno izgubio kontrolu nad vozilom. Podsećanja radi, on je automobilom sleteo s puta, a potom udario u banderu i drvo, a po dolasku Hitne pomoći, mogli su samo da konstatuju smrt.

456722038-899938035495893-6631806963341938016-n.jpg
Društvene Mreže 
foto: Društvene mreže

Oproštaji

Prijatelji ovog čoveka velikog srca, kako su ga mnogi nazivali, opraštaju se od njega putem društvenih mreža. Još uvek s nevericom da ga više neće videti.

- O ljudi pazite na sebe! Jasno je da se put poznaje, pa može i brže da se vozi, pa i ne moram baš da stalno vežem pojas. Mišel, mnogo češ nam faliti. Prerano si otišao, dragi čoveče! Gde si požurio?! - pisalo je u jednoj objavi.

- Kada nam odlazi neko drag, ne boli smrt, već boli sve ono što ide posle. Boli praznina koja nikada neće biti popunjena. Boli nemogućnost da još nešto uradimo za njega. Bole reči koje nismo rekli, a mogli smo. Bole suze. Bole uspomene. Bole ćutanja... Boli to što znamo da nikada više nećemo biti zajedno, što nećemo da ga vidimo i što neće da nam se javi. Boli to što ce svuda da nam fali i što će uvek biti taj neko koji nedostaje...

misel.jpg
Drustvene Mreže 
foto: Drustvene Mreže

Ćerka Mišela Nikolića potresnim rečima oprostila se od oca.

- Ljubavi moja jedina, dogovor nije bio ovakav. Trebalo je kako si me ispratio tako i da me dočekaš na aerodromu, nasmejan, raširenih ruku, ponosan. A znam da jesi ponosan! Kao što sam i ja uvek bila i biću ponosna na tebe! Na ono što jesi i na onome što si bio svima nama! Oprosti mi što ne mogu da se oprostim od tebe, ali ja sa tobom i od tebe nikad neću moći da se oprostim! Moj broju jedan, idolu, moja debelice, moja ljubavi! Voli te tvoja kopija i biće sve onako kako smo se dogovorili! Neka ti Bog podari carstvo nebesko! A ti ćeš kroz nas svoju decu, porodicu i prijatelje večno da živiš! Voli te tvoja ćera, ćale moj dobri, zauvek! - napisala je Milica Nikolić na FB profilu svog pokojnog oca, a ispod teksta stavila njihovu zajedničku sliku.

Mišel Nikolić radio je kao pomoćnik predsednika opštine Knjaževac, tu funkciju obavljao je godinama unazad, a njegove kolege s tugom su primile vest o ovoj velikoj tragediji.

mnn.jpg
Društvene Mreže 
foto: Društvene mreže

Kolege se oprostile od Nikolića.

- Mišel Nikolić, pomoćnik predsednika opštine Knjaževac, tragično je stradao u saobraćajnoj nesreći, u 52. godini. Mišel je rođen 19. novembra 1972. godine. Od 2012. godine je radio u Opštini Knjaževac, a od 2014. obavljao je funkciju pomoćnika predsednika opštine Knjaževac. Bio je dugogodišnji predsednik Rukometnog kluba Knjaževac, a tokom ratnih godina bio je u prvim redovima fronta. Učestvovao je u oružanim operacijama u BiH, Hrvatskoj i svoju hrabrost i humanost pokazao je prema svojoj zajednici u kojoj je živeo i radio i pomagao onima kojima je pomoć najpotrebnija. Bio je aktivni davalac krvi, a svojim radom i požrtvovanjem ostavio je trag u životima mnogih građana.

Bonus video:

Kurir/M.S Komšija o nastradalim Milojevićima iz Knjaževca