UŽAS! OVAKO JE OTKRIVEN PEDOFIL IZ OKOLINE ČAČKA Otac devojčice (12) u telefonu video eksplicitne poruke i odmah otišao u policiju
Ilustracija, Foto: Shutterstock

novi detalji polnog uznemiravanja

UŽAS! OVAKO JE OTKRIVEN PEDOFIL IZ OKOLINE ČAČKA Otac devojčice (12) u telefonu video eksplicitne poruke i odmah otišao u policiju

Crna Hronika -

Muškarca (37) iz okoline Čačka, koje je određen jednomesečni pritvor zbog sumnje da je seksualno zlostavljao devojčicu (12), policiji je prijavio žrtvin otac!

Kako Kurir saznaje, osumnjičeni i žrtva su komšije u selu.

- Osumnjičenog je policiji prijavio otac devojčice koja, inače, živi u istom selu kao i osumnjičeni. Otac je u policiju odneo telefon deteta i pokazao eksplicitan sadržaj poruka koje je njegova ćerka dobijala od muškarca. Devojčica, inače, živi u zajednici s roditeljima, a muškarac koji se sumnjiči za nedozvoljene polne radnje im je komšija - ispričao nam je izvor.

Kako smo ranije danas objavili, tridesetsedmogodišnji muškarac iz sela u okolini Čačka uhapšen je prošle sedmice pod sumnjom da je vršio nedozvoljene polne radnje nad devojčicom. Zbog indicija da je počinio seksualno nasilje, Osnovni sud u Čačku je, na zahtev Osnovnog javnog tužilaštva u ovom gradu, osumnjičenom odredio pritvor.

- Osnovno javno tužilaštvo u Čačku postupa u ovom predmetu i u toku je predistražni postupak zbog krivičnog dela nedozvoljene polne radnje - naveli su iz OJT u Čačku.

Inače, zaprećena kazna za ovo krivično delo je zatvor u trajanju od šest meseci do pet godina.

Prijavite se za kurir 5 priča
Naš dnevni izbor najvažnijih vesti

* Obavezna polja