"UZEO JE CRNU TORBICU... UPLAŠIO SE I POTEGAO PESNICU" Novi detalji kobne tuče kod Ulcinja! Policija traga za muškarcem iz Tutina
ilustracija, Foto: RINA

žrtva preminula u bolnici

"UZEO JE CRNU TORBICU... UPLAŠIO SE I POTEGAO PESNICU" Novi detalji kobne tuče kod Ulcinja! Policija traga za muškarcem iz Tutina

Crna Hronika -

Crnogorska policija traga za srpskim državljaninom R. D. (59) iz Tutina zbog sumnje da je 22. avgusta kod Ulcinja zadao kobni udarac M. M. (62) koji je nakon nekoliko dana preminuo u Kliničkom centru u Podgorici. Poznanici osumnjičenog R. D. za Kurir su otkrili kako je došlo do tuče sa smrtnim ishodom.

Podsetimo, 22. avgusta pola sata iza ponoći došlo je prvo do verbalnog sukoba između R. D. i M. M. u naselju Donji Štoj kod Ulcinja, a zatim i do fizičkog sukoba. Nesrećni čovek bio je nekoliko dana u komi, da bi potom preminuo i pored borbe lekara.

ilustracija
ilustracijafoto: Shutterstock

- Osumnjičeni i žrtva su kobne večeri bili zajedno, a u jednom trenutku je došlo do verbalnog sukoba. Posvađali su se, iz za sada nepoznatog razloga, a tuči je prethodilo navodno, to što je M. M. uzeo crnu torbicu, a osumnjičeni je pomislio da ima pištolj pa ga je brže bolje udario pesnicom u glavu kako bi se odbranio - navodi sagovornik za Kurir i dodaje:

- Navodno, R. D. se uplašio da će M. M. izvaditi oružje i pucati u njega, pa je pokušao da se odbrani. Sad, da li je to tačno, utvrdiće istraga. Kada je R. D. udario pesnicom M. M. je pao kao pokošen na asfalt i počeo da krvari. Nije se pomerao.

Kako dodaje naš izvor, R. D. kada je video kako M .M. krvari pobegao je. Policija i Hitna pomoć brzo su došli na mesto incidenta.

- Lekari Hitne pomoći sanitetom su prevezli povređenog u bolnicu, ali je on nakon nekoliko dana preminuo. Inspektori su operativnim radom uspeli da identifikuju osobu koji je nanela smrtnosni udarac žrtvi i za njim je raspisana poternica - kaže izvor i dodaje da je R. D. rodom iz Tutina, ali je odavno otišao u Nemačku gde živi i radi.

Višem državnom tužilaštvu u Podgorici tereti R. D. za krivično delo teška telesna povreda usled koje je nastupila smrt povređenog lica.

Bonus video:

00:20

Kombi pregazio dete na Karaburmi

Prijavite se za kurir 5 priča
Naš dnevni izbor najvažnijih vesti

* Obavezna polja
track