Saobraćajna nezgoda dogodila se jutros oko 4 sata u ulici Rifata Burdževića u Novom Pazaru. Vozač automobila marke BMW, usled neprilagođene brzine, izgubio je kontrolu nad vozilom i udario u tendu ispred jedne porodične kuće, pri čemu su oštećena tri parkirana vozila.

Uništeni su automobili marke "renault", "škoda" i BMW, dok je šteta na pomoćnom objektu kuće značajna. Srećom, u trenutku nesreće niko se nije nalazio u neposrednoj blizini, te nije bilo povređenih.

img20240827wa0001.jpg
Sandžak Danas 
foto: Sandžak Danas

Prema izjavama očevidaca, vozač BMW se kretao velikom brzinom kroz ulicu, izgubio kontrolu i zatim udario prvo u tendu, a potom i u parkirana vozila. Nakon nesreće, na lice mesta stigla je policija koja je obavila uviđaj. Prema nezvaničnim informacijama, vozač je prošao bez povreda.

Sandžak Danas KARAMBOL U NOVOM PAZARU: Bahati vozač BMW jurio kroz ulicu, udario u tendu pa polupao parkirana vozila (FOTO)

Policija će nastaviti istragu kako bi utvrdila sve okolnosti koje su dovele do ove nezgode, dok su vlasnici oštećenih vozila apelovali na brže rešavanje problema neodgovorne vožnje u gradu.

(Kurir.rs/Sandžak Danas)

Bonus video:

Instagram/moj_beo_grad_ Odnošenje BMW koji je sinoć divljao po Dorćolu