PREINAČENA PRESUDA MONSTRUMU IZ NIŠA: Otac koji je silovao ćerku i napravio joj dete robijaće 16 godina
Foto: Shutterstock

PREINAČENA PRESUDA MONSTRUMU IZ NIŠA: Otac koji je silovao ćerku i napravio joj dete robijaće 16 godina

Crna Hronika -

Nišlija B.M.(52) koji je 2020. godine silovao ćerku (21), a nakon čega je ona rodila njegovo dete osuđen je na jedinstvenu kaznu zatvora u trajanju od 16 godina, objavilo je danas Više javno tužilaštvo (VJT) u Nišu.

On je prethodno osuđen na devet godina i dva meseca zatvora, a sada mu je kazna preinačena prema objavi VJT.

- Usvajanjem žalbe Višeg javnog tužilaštva u Nišu preinačena je presuda Višeg suda u Nišu od 19.03.2024. godine, u delu odluke o krivičnoj sankciji, tako što je presudom Apelacionog suda u Nišu od 13.08.2024. godine optuženom za krivično delo nasilje u porodici iz čl. 194 st. 1 КZ utvrđena kazna zatvora u trajanju od 1 godine i 6 meseci i za produženo krivično delo silovanje utvrđena kazna zatvora u trajanju od 15 godina, pa je okrivljeni osuđen na jedinstvenu kaznu zatvora u trajanju od 16 godina, saopštilo je VJT.

Nišlija B.M.(52) okrivljen je da je više puta silovao ćerku u niškom naselju Trošarina, a sve je otkrila njena mlađa sestra koja je primetila da se otac skriva u jednoj sobi njihove kuće, vodeći sa sobom ćerku.

B.M. je optužen, kako je ranije navedeno, da je prvi put silovao ćerku 2020. godine i to prvog dana kada je ona po sopstvenoj želji, a po sticanju punoletstva došla da živi kod njega.

Zločin je otkriven pošto je devojka napustila očevu porodicu i otišla kod majke koja živi u Pećincima. On je bio prijavljen i klupko ovog nasilnika se odmotavalo dok nije uhapšen.

Bonus video:

00:30

POLICAJAC 20 GODINA SILOVAO ŽENE, A OVAKO IM JE PRETIO! Oglasio se inspektor koji je rešio slučaj: Njima odajemo počast!

Prijavite se za kurir 5 priča
Naš dnevni izbor najvažnijih vesti

* Obavezna polja