EVO ŠTA OMETA ISTRAGU MISTERIOZNOG NESTANKA ANE KNEŽEVIĆ! Advokatica Slavka Babić: Bilo je očekivano da će naći JEDAN DOKAZ
Foto: Printscreen/Društvene mreže, Kurir TV

redakcija

EVO ŠTA OMETA ISTRAGU MISTERIOZNOG NESTANKA ANE KNEŽEVIĆ! Advokatica Slavka Babić: Bilo je očekivano da će naći JEDAN DOKAZ

Crna Hronika -

Nestanak Kolumbijke Ane Knežević sa sobom je doneo mnogo pitanja koja čekaju odgovor.

Nakon pretresa u Španiji, usledila je još jedna bezuspešna istraga u Italiji. Njen suprug, Srbin, David Knežević glavni je osumnjičeni za otmicu i nestanak Ane.

Više informacija o ovom slučaju donela je novinarka Nevena Milošević u razgovoru sa advokatom Slavkom Babić.

01:55

EVO ŠTA OMETA ISTRAGU MISTERIOZNOG NESTANKA ANE KNEŽEVIĆ! Babić za Kurir televiziju: Jedini osumnjičeni pušten uz kauciju?!

- Definitivno protek vremena blokira istragu, ipak je prošlo šest meseci od njenog nestanka. Očigledno da je jedini osumnjičeni njen suprug David, baš s obzirom na to da se u momentu njenog nestanka nalazio u Madridu. Bitno je reći da u ovom slučaju sarađuje više država, dakle više policija, ali je potraga bez uspeha - započela je Babić.

Osvbrnula se i na dosadašnji tok istrage u vezi s nestankom Kolumbijke.

- Bio je GPS signal kod Davida, ali ništa nije pronađeno. U samom stanu, u Madridu, očekivano je bilo da će se pronaći krv, ali krvi Ane nije bilo. David Knežević se tereti za otmicu i nestanak svoje supruge. Međutim, od nje ni traga ni glasa. U ovom momentu, nema dokaz da je David uradio ovo, a ponuđena je kaucija da bi se on našao na slobodi. Ipak, smatram da neće biti pušten, čak ni uz kauciju, mislim da će istraga da se proširi i da će tek posle nekog perioda, od pola godine, postojati opcija da bude pušten uz kauciju.

Kurir televizija je dostupna na kanalu broj 109 za korisnike MTS Iris TV, na kanalu 9 za korisnike m:SAT TV, Supernova i Yettel Hipernet TV, na kanalu 108 za korisnike BeotelNet, na kanalu 8 za korisnike Orion telekoma i na kanalu broj 112 za korisnike Sat-trakt na teritoriji Srbije, u okviru platforme M:tel u Crnoj Gori i Bosni i Hercegovini i MTEL Global u dijaspori, kao i na aplikaciji Arena Cloud.

Zabranjeno preuzimanje dela ili čitavog teksta i/ili foto/videa, bez navođenja i linkovanja izvora i autora, a u skladu sa odredbama WMG uslova korišćenja i Zakonom o javnom informisanju i medijima.

Kurir.rs

Bonus video:

00:27

FILMSKA OTMICA U BEOGRADU: Banda otmičara zatočila žrtve u kući, ruke im vezali lisicama, noge plastičnim uzicama!

Prijavite se za kurir 5 priča
Naš dnevni izbor najvažnijih vesti

* Obavezna polja
track