OVDE JE POGINUO DEČAK (15) U STRAŠNOJ NESREĆI U BEČEJU! Ukrali komšiji "golfa" pa se snimali za Tiktok, mlađi drug odmah pobegao
Foto: Kurir, Drustvene Mreže

OVDE JE POGINUO DEČAK (15) U STRAŠNOJ NESREĆI U BEČEJU! Ukrali komšiji "golfa" pa se snimali za Tiktok, mlađi drug odmah pobegao

Crna Hronika -

Još jedna tinejdžerska tragedija potresla je Srbiju kada je dečak B. T. (15) nastradao u Bečeju u saobraćajnoj nesreći kada je sa vršnjakom oduzeo, a potom seo u automobil marke "golf 4" i krenuo da se provoza.

Kako javlja RTS, tragedija se dogodila u Pionirskoj ulici, najprometnijoj ulici na ulazu u Bečej.

Bečej
foto: RTS

Dečak je s godinu dana mlađim dugom otuđio vozilo iz komšiluka kako bi snimili video za Tik-tok.

Njihov plan, kako se sumnja, bio je da vožnju snime mobilnim telefonom, a taj video bi kasnije podelili svojim pratiocima na društvenim mrežama.

Bojan Tepić, Bečej, Nesreća
foto: Drustvene Mreže

Pretpostavlja se da se nesreća dogodila usred neprilagođene brzine, dok je drugi dečak pobegao sa mesta tragedije, ali je vrlo brzo priveden.

U policiji kažu da će imati više informacija o nesreći nakon pregledanja snimaka sa kamere obližnje benzijske pumpe ali i snimci iz telefona dečaka.

O događaju je obavešten i nadležni Centar za socijalni rad.

Inače, kako smo pisali, majka stradalog dečaka je neutešna nakon ove tragedije, a kako su pisali prijatelji i rodbina na društvenim mrežama, plaše se za nju sada.

Bonus video:

01:42

RODITELJI U DVORIŠTU ZATEKLI BEŽIVOTNO TELO SINA Trogodišnji dečak hteo da uđe u automobil, a onda sve pošlo po zlu

Prijavite se za kurir 5 priča
Naš dnevni izbor najvažnijih vesti

* Obavezna polja