ŠOK OBJAVE POGINULOG DEČAKA IZ BEČEJA! Skupljaju lajkove opasnim šalama: Fantomka na licu, pivo u ruci i kriminal u pesmama (Foto)
B. T. desno na slici, Foto: Društvene mreže

tuga

ŠOK OBJAVE POGINULOG DEČAKA IZ BEČEJA! Skupljaju lajkove opasnim šalama: Fantomka na licu, pivo u ruci i kriminal u pesmama (Foto)

Crna Hronika -

B.T. (15) nastradao je u noći između ponedeljka i utorka u Bečeju kada ga je pregazio drugar (13) ukradenim "golfom". Dve godine mlađi dečak seo je za volan automobila smrti i ubrzo izgubio kontrolu nad vozilom, te je pokosio drugara i ubio ga na licu mesta.

- Omladina popularnost pokušava da stekne putem društvenih mreža, pa tako dele sulude snimke i fotografije brzog života, takođe promovišu stav "opasnih momaka", iako mnogi od njih nisu ni punoletni, a zbog mladih godina, uopšte i ne razumeju šta to može oduzeti - kaže naš izvor.

Bojan Tepić
foto: Društvene mreže

On dodaje da je i B. T. bio vrlo aktivan na društvenim mrežama, te da je često objavljivao fotografije i snimke uglavnom inspirisane "životom s one strane zakona". Na fotografijama je često skrivao lice iza fantomke, pio alkohol, sedeo za volanom, pokazivao srednji prst i blurovao svoje lice.

- Slike i snimke uvek je pratila muzika popularnih izvođača, a u svakoj od tih pesama tema je alkohol, droga, brza vožnja i kriminal - kaže izvor i dodaje:

- Verovatno je i ovaj planirani snimak koji je bio koban za nastradalog mladića, trebalo da bude neka vrsta šale u cilju skupljanja lajkova i popularnosti na društvenim mrežama. Nažalost, sve se završilo tragično - kaže izvor Kurira.

1 / 7 Foto: Drustvene Mreže

Povodom nesreće, pred sam polazak u školu, od B. T., opraštaju se njegovi vršnjaci.

- Hvala ti za svaki put kad si častio. Hvala ti za svaku sprdnju na časovima. Dobacivanje na časovima, igranje soccer champs-a, brawl starsa, zasmejavanje i sprdanje. Hvala ti za pomaganje na kontrolnima, hvala ti za sve uspomene. Sada si na boljem mestu. Hvala ti na svemu, prijatelju počivaj u miru - napisano je u jednoj objavi.

Bojan Tepić, Bečej, Nesreća
foto: Drustvene Mreže

Podsetimo, nesreća se dogodila u ponedeljak sat vremena iza ponoći u Pionirskoj ulici u Bečeju. Dečaci su se navodno našli u blizini automobila koji je bio ostavljen sa ključem u bravi, tinejdžeri su to videli kao izazov i odlučili su da neovlašćeno i bez vozačke dozvole sednu i provozaju se.

Kasnije se ispostavilo da je za volanom bio samo dve godine mlađi dečak, dok ga je nastradali mladić snimao za Tiktok.

Nakon nesreće dečak iz automobila smrti pobegao je sa lica mesta, međutim, policija mu je ubrzlo stala na put. Trenutno je u toku dalja istraga, a pregledom snimaka sa obližnje pumpe, kao i video snimaka iz telefona dečaka, saznaće se preciznije kako je uopšte došlo do tragedije.

Bonus video:

01:57

KOMŠIJE ČULE POZIV U POMOĆ, PA VIDELI MALOLETNIKA KAKO NEPOMIČAN LEŽI! Detalji nesreće u Barajevu: Ova odluka je bila uzrok smrti

Prijavite se za kurir 5 priča
Naš dnevni izbor najvažnijih vesti

* Obavezna polja
track