OVO SU STRAVIČNE POVREDE POKOJNOG MUŠKARCA SA ADE: Huligani ga ostavili u teškom stanju, a ovako su otkriveni
Foto: Kurir

užas

OVO SU STRAVIČNE POVREDE POKOJNOG MUŠKARCA SA ADE: Huligani ga ostavili u teškom stanju, a ovako su otkriveni

Crna Hronika -

Trojica mladića od kojih su dva maloletna uhapšena su zbog sumnje da su u noći između 19. i 20. avgusta pretukli muškarca M.S. (64) na Adi Ciganliji u Beogradu koji je tri dana kasnije preminuo u Urgentnom centru. Kako saznaje Kurir, oni su pre napada iste večeri ukrali pazar iz jednog ugostiteljskoj objekta, dok su drugi demolirali.

- Oni su iste večeri kad se sumnja da su pretukli M.S. upali u dva ugostiteljska objekta na Adi, jedan su demolirali potpuno, dok su iz drugog uzeli pazar. Izuzeti su snimci sa sigurnosnih kamera i na taj način su mladići i identifikovani od strane policije - kaže izvor Kurira.

Prema rečima našeg sagovornika M.S. je u Urgentni centar doveden kao NN lice, a naknadno ga je prepoznao njegov prijatelj koji često boravi na Adi.

1 / 5 Foto: Kurir

- On je imao težak prelom lobanje i rebara, a pronašao ga je komunalac u lokvi krvi. Čoveku je lice bilo deformisano od udaraca, bio je poliven pivom i na sebi je imao samo jednu patiku - kaže izvor Kurira.

Kako saznajemo, u pitanju je čovek koji već godinama boravi na Adi, ali nije beskućnik.

- Njegov je izbor da bude tu, godinama je radio u Rusiji kao inženjer, a od kad se vratio boravi na Adi - reči su njegovih poznanika.

Jedan od radnika na Adi kaže za Kurir da je mnogo voleo sa M.S. da igra šah.

- Bio je vedrog duha, ali je voleo da se takmiči. Igrali smo stalno šah, jako je pametan taj čovek bio, on je ovde boravio jer je voleo da je leti tu i radio je ovde i tako zarađivao - kaže nam prijatelj.

Ministar unutrašnjih poslova, Ivica Dačić, podsetimo, potvrdio je juče za Kurir da su mladić (19) i dvojica maloletnika (16) uhapšeni zbog ubistva M. S. (64).

Kako se sumnja, oni su u jedan sat posle ponoći 20. avgusta pretukli M. S. u napuštenom lokalu, a M. S. je povredama podlegao 23. avgusta u Urgentnom centru. Prolaznik je pronašao M. S. koji je video da ima povrede glave.

Bonus video:

06:19

PRETUKAO MI JE OCA NASMRT, A POSLE MESEC DANA PRAVIO SVADBU Potresna ispovest sina brutalno ubijenog Zorana Nedeljkovića

Prijavite se za kurir 5 priča
Naš dnevni izbor najvažnijih vesti

* Obavezna polja
track