OTKRIVENO KO SU SUPRUŽNICI IZ NOVOG PAZARA: Presudio ženi (54) u porodičnom domu, pa sebi pucao u glavu!
Foto: MONDO/ P.J.

užas

OTKRIVENO KO SU SUPRUŽNICI IZ NOVOG PAZARA: Presudio ženi (54) u porodičnom domu, pa sebi pucao u glavu!

Crna Hronika -

Š. M. (54) usmrtio je suprug A. M. (55) u porodičnom domu u Novom Pazaru, nakon čega je muškarac izvršio samoubistvo, a policija je prilikom dolaska na adresu zatekla jezivi prizor.

Kako se sumnja, A.M. je iz vatrenog oružja usmrtio suprugu sinoć u kasnim satima, a krvoproliće policiji je prijavio njihov komšija, pišu lokalni mediji.

- U suprugu je pucao nekoliko puta iz vatrenog oružja, a onda je A. M. sam sebi pucao u glavu i tako izvršio samoubistvo. Niko iz ove porodice nije odranije poznat policiji, bračni par je imao petoro dece, a takođe nikada ranije nije bilo ni prijava nasilja - navode mediji.

Inače, kako smo ranije pisali, tela su prebačena na obdukciju gde će biti obavljena obdukcija kako bi se utvrdili tačni uzroci smrti.

Naime, javnost je svaki put sve više uznemirena zbog svakog novog slučaja i situacije što crna brojka ubijenih žena raste, a neretko, kao što je upravo ovaj slučaj, dešava se da partner nakon što presudi partnerki, izvrši i samoubistvo.

BROJKE RASTU

x 300 ubistava žena u prethodnih 10 godina

x 20 žena ubijeno u porodičnom nasilju u 2021. godini

x 24 žene ubijene u porodičnom nasilju u 2022. godini

x 28 žena ubijeno u porodičnom nasilju u 2023. godini, među njima 2 devojčice

Bonus video:

00:39

KURIR TELEVIZIJA ISPRED KUĆE U ZEMUNU GDE JE MUŠKARAC NOŽEM IZBO SUPRUGU! Detalji nesreće: Unuka bila prisutna, sina dočekao horor

Prijavite se za kurir 5 priča
Naš dnevni izbor najvažnijih vesti

* Obavezna polja