Petnaestogodišnji B.T. koji je nastradao u teškoj nesreći u Bečeju u noći između ponedeljka i utorka, biće sahranjen sutra, 29. avgusta u 12 časova na pravoslavnom groblju u istoimenom mestu.

On je, podsetimo, život izgubio dok je snimao dve godine mlađeg druga za društvene mreže, kada je tinejdžer sedeo za volanom ukradenog golfa, izgubio kontrolu nad automobilom i udario vršnjaka.

Žiteljka Bečeja ispričala je da se sve izdešavalo ispred njenog doma, kada je jutro nakon tragedije ispred kapije zatekla krv. Šokirana prizorom, ipak, na prvu pomislila je da je neko pregazio psa, međutim, ubrzo je saznala da je ispred njene kuće stradao dečak.

- Uopšte mi nije bilo svejedno, ne znam šta je toj deci u glavi, kako im je uopšte palo na pamet da sednu u auto sa toliko godina. Ne znam uopšte kako ništa nisam čula, njih dvojica su verovatno bili sami, pa možda zbog toga. Policija je naravno odmah došla, "golf" su sklonili, ostala je samo ta fleka od krvi - rekla je ova potresena meštanka.

Dečakova majka je ranije na Fejsbuku simbolično u znak žaljena objavila crnu fotografiju, a sada je takođe svoje prijatelje i rodbinu obavestila da će sina sahraniti sutra na groblju u rodnom mestu.

Ispod njene objave, ređali su se komentari bliskih ljudi koji su pokušali da barem na neki način budu uz ovu porodicu koja je zavijena u crno.

"Nema reči koje bi olakšale bol koju osećate...Držite se", "Nije zaslužio ovo, u cvetu mladosti da tako napusti ovaj svet. Neka mu Bog podari mir i spokoj. Neka ga andjeli čuvaju", bili su samo neki od komentara upućeni nesrećnoj majci koja je na ovako tragičan način izgubila sina.

Bonus video:

Kurir televizija "DEČAK UBICA JAGANCA JE POKAZAO, VREME JE DA UVEDEMO PRIMER IZ RUSIJE!" Kriminolog: Ako se smanji starosna granica, BIĆE KAŽNJEN?