ZAKLAO KOMŠIJU ISPRED PEČENJARE! Najnoviji detalji užasa u Bavaništu, naočigled meštana letele stolice, pa penzioner dohvatio nož!
Ilustracija, Foto: Nemanja Nikolić

progovorile komšije za kurir

ZAKLAO KOMŠIJU ISPRED PEČENJARE! Najnoviji detalji užasa u Bavaništu, naočigled meštana letele stolice, pa penzioner dohvatio nož!

Crna Hronika -

Meštani Bavaništa su u šoku nakon vesti koja ih je sve zatekla kada je njihovog komšiju Milana A. (42) ubio prijatelj Milan M. (75), takođe meštanin ovog mesta. Kako Kurir saznaje, sve se izdešavalo ispred pečenjare u Bavaništu, a ubistvu je prethodila burna svađa.

- Tu ispred pečenjare se ljudi često skupljaju, tako je bilo i juče. Obojica Milana su bili tu, družili se, pili i klali svinje. Odjednom je izbila neka svađa između Milana A. i Milana M. Ubijeni je skočio na komšiju i gađao ga stolicom, kako sam čuo, a onda je ovaj drugi otišao kući - kaže meštanin za Kurir i dodaje da nikome nije ni palo na pamet šta je imao na umu.

- Niko nije znao što je otišao kući, a živi tu u blizini, mislili smo da je otišao da se skloni pošto je svađa bila žestoka, međutim, on je otišao po nož, vratio se i izbo nekoliko puta jadnog Milana.

Inače, ubijeni Milan bavio se klanjen svinja po selu, meštani kažu da ga dobro poznaju i da sa njim nikada ranije nisu imali problema. Međutim, za starijeg čoveka, osumnjičenog za ubistvo, tvrde da je i ranije bio problematičan, ali da ih je šokiralo to što je bio u stanju da ubije čoveka.

- I u mladosti je pravio probleme, ali da ubije čoveka, to već nikome nije jasno, sve nas je zatekla ova vest - kažu šokirani meštani.

Osumnjičeni za ubistvo je inače penzioner, živeo je u Bavaništu sa suprugom, a iz tog braka ima odraslu decu. S druge strane, ubijeni nije imao porodicu, živeo je sam i prema rečima komšija, nikada se nije ženio.

Bonus video:

01:29

JUČE ZAJEDNO PILI KAFU, A UVEČE JE ZAKLAO: Porodica Slavoljuba koji je zaklao Snežanu u suzama

Prijavite se za kurir 5 priča
Naš dnevni izbor najvažnijih vesti

* Obavezna polja