Još jedna porodična tragedija juče je potresla čitavu Srbiju. Naime, ženu (54) iz Novog Pazara ubio je suprug koji je, nakon što je u nju ispalio nekoliko hitaca, na kraju i sebi oduzeo život. Supružnici su iza sebe ostavili pet ćerki.

Više informacija za jutarnji program Kurir televizije izneo je dopisnik Emir Ličina direktno iz Novog Pazara:

Kurir televizija KURIR UŽIVO U NOVOM PAZARU: Ubio suprugu, pa oduzeo sebi život! Ostavio pet ćerki iza sebe: Ovo su komšije otkrile o supružnicima

- Prva informacija koju smo nezvanično čuli od novopazarske policije je da nikada do sada niko nije prijavljivao nasilje iz te porodice, a od komšija smo čuli da ih je zaista sve ono što se juče dogodilo u naselju Mur i te kako iznenadilo. Naime, 63-godišnji muškarac sa nekoliko hitaca u toku prethodne noći usmrtio je svoju 54-godišnju suprugu. Njihova beživotna tela je pronašao komšija koji je primetio da se nešto neobično dešava, pozvao je policiju. Oni su odmah izašli na teren gde su ekipe kasnije samo mogle da potvrde da su suprug i supruga mrtvi. On je nakon što je nekoliko hitaca ispalio u svoju suprugu i sebi presudio istim vatrenim oružjem - započeo je Ličina, pa dodao:

- Mi smo takođe juče bili u naselju Mur, pokušali smo da saznamo više informacija o ovoj porodici, ali zaista sve što su nam komšije rekle je da se radi o finoj, dobroj porodici, da do sada nije bilo nikakvih problema, ništa nije ukazivalo da se može desiti jedna ovakva tragedija.

REČI KOMŠIJA O PORODICI GDE SE DOGODILA VELIKA TRAGEDIJA

- Baš me iznenadilo, nikada nisam čuo ni da podižu glas jedno na drugo, ni sa komšilukom, niti nad decom. Među njima ne znam da li je bila loša reč. Kako je do ovoga došlo, ne znam. Njega znam kao nasmejanog čoveka, uvek je bio šaljiv, nikada nervozan - rekao je komšija.

screenshot-7.jpg
Kurir Televizija 
foto: Kurir televizija

- Da čovek ne poveruje, oni su familija za primer, kada sam čuo šta se dogodilo, u šoku sam bio - rekao stanovnik ovog mesta.

Kurir televizija je dostupna na kanalu broj 109 za korisnike MTS Iris TV, na kanalu 9 za korisnike m:SAT TV, Supernova i Yettel Hipernet TV, na kanalu 108 za korisnike BeotelNet, na kanalu 8 za korisnike Orion telekoma i na kanalu broj 112 za korisnike Sat-trakt na teritoriji Srbije, u okviru platforme M:tel u Crnoj Gori i Bosni i Hercegovini i MTEL Global u dijaspori, kao i na aplikaciji Arena Cloud.

Zabranjeno preuzimanje dela ili čitavog teksta i/ili foto/videa, bez navođenja i linkovanja izvora i autora, a u skladu sa odredbama WMG uslova korišćenja i Zakonom o javnom informisanju i medijima.

Kurir.rs

Bonus video:

Kurir Ubistvo u selu kod Žitorađe