Više javno tužilaštvo u Zaječaru danas je podiglo optužnicu protiv Alekse Milojevića (22) iz Knjaževca koji je 6. juna u porodičnoj kući sa po jednim hicem iz lovačke puške ubio svog oca Predraga (60), babu Sarajevku (83) i dedu Predraga (81).

- Optužnica glasi "teško ubistvo". Za ovo krivično delo predviđena kazna zatvora je do doživotne. Očekujemo da će Milojević dobiti doživotno izdržavanje kazne. Viši sud u Zaječaru ima sve dokazne materijale, počev od priznanja Alekse, preko materijalnih dokaza, pa do veštačenja psihijatra da je mladić bio uračunjiv kada ih je ubio – saznajemo iz tužilaštva.

Da podsetimo, Aleksa je oca upucao i ubio u hodniku, a dedu i babu u dnevnoj sobi dok su gledali televizor. Navodno su svo troje bili bolesni, a optuženi mladić nije mogao podneti toliki pritisak.

Iako je na sasluđanju u tužilaštvu izjavio da se ne seća kako ih je ubio, već samo kako uzima pušku, a zatim kako ih vidi mrtve, proglašen je uraččunjivim. Aleksa se sam predao policiji a pred nadležnima pokazao ogromno kajanje za to što je učinio.

Bonus video:

Kurir televizija KURIR NA MESTU STRAVE U KNJAŽEVCU JUTRO POSLE ZLOČINA! Aleksa pobio oca, babu i dedu, ali ovo je dodatno UZNEMIRILO KOMŠIJE