ĆERKE LJUTE NA OCA ŠTO JE UBIO MAJKU, ALI IH IPAK ZAJEDNO SAHRANILI! Htele da vide mrtve roditelje, da se uvere da je istina
Foto: RINA, Printscreen

zločin u novom pazaru

ĆERKE LJUTE NA OCA ŠTO JE UBIO MAJKU, ALI IH IPAK ZAJEDNO SAHRANILI! Htele da vide mrtve roditelje, da se uvere da je istina

Crna Hronika -

Ahmedin Mujović (64) iz Novog Pazara iz za sada nepoznatog razloga pre dva dana ubio je svoju suprugu Šefiku Mujović (55), a potom presudio sebi. Na večni počinak ispraćeni su danas, a zatim i sahranjeni jedno pored drugog.

Podsetimo, zločin se dogodio u večernjim časovima, a komšija je pronašao njihova tela. Ubica je pucao iz pištolja i sa nekoliko hitaca ubio suprugu, a zatim presudio sebi.

umrlice bračnog para iz novog pazara
umrlice bračnog para iz novog pazarafoto: Printscreen

- Porodica Mujović je bila veoma dobra, poštena i nikad se nije pričalo da oni imaju neke probleme. Nikada Ahmedin ton nije povisio na Šefiku, pa je ovo ubistvo sve zavilo u crno, a iza njih su ostale ćerke, čak njih pet. One su nakon zločina odlučile da ih ipak zajedno sahrane - kaže izvor Kurira i dodaje:

- Ljute su na oca zašto je podigao ruku na njihovu majku, ali još tužnije jer nisu uspele da je zaštite. Tuguju i za ocem koji se potom ubio, ali ne opravdavaju što je ubio njihovu majku. Očajne su, ali su sele i razgovarale, pa su ipak odlučile da ih sahrane zajedno. One navodno, naslućuju koji je razlog stravičnog ubistva i samoubistva ali ne žele o tome da pričaju čak ni sa najbližim rođacima i prijateljima.

kuća u kojoj se dogodio nezapamćeni zločin u novom pazaru
kuća u kojoj se dogodio nezapamćeni zločin u novom pazarufoto: RINA

Uviđaj je trajao satima u porodičnoj kući u pazarskom naselju Mur, a ćerke i mnogobrojna rodbina kada su saznali šta se desilo, bili su neutešni. Uplakani i van sebe, ćerke su htele da vide roditelje, da se uvere da je to istina.

- Scena je bila jeziva, forenzičari su njihova tela izneli u celim kesama, koja su odvezena na odbukciju u Institut za sudsku medicinu. Obdukcija će utvrditi koje povrede su bile kobne po njih - navodi izvor i dodaje da je istraga u toku i ona će utvrditi sve detalje ovog jezivog zločina.

Bonus video:

02:39

KURIR UŽIVO U NOVOM PAZARU: Ubio suprugu, pa oduzeo sebi život! Ostavio pet ćerki iza sebe: Ovo su komšije otkrile o supružnicima

Prijavite se za kurir 5 priča
Naš dnevni izbor najvažnijih vesti

* Obavezna polja