"UVEK JE BIO NASMEJAN UPRKOS OCU NASILNIKU I TEŠKOM DETINJSTVU" Porodica van sebe zbog Dejanove smrti: Mladost šaljemo u grob...
Foto: Društvene mreže

TRAGEDIJA ZA TRAGEDIJOM!

"UVEK JE BIO NASMEJAN UPRKOS OCU NASILNIKU I TEŠKOM DETINJSTVU" Porodica van sebe zbog Dejanove smrti: Mladost šaljemo u grob...

Crna Hronika -

Dvedesetpetogodišnji mladić Dejan Fazlija, podlegao je povredama nakon što ga je nasmrt izbo otac u porodičnom domu u Kruševcu! Porodica i prijatelji u neverici su zbog tragedije koja ih je zadesila, s obzirom na to da su za Dejanom prvobitno tragali, nakon čega ga je policija pronašla mrtvog u lokvi krvi u šupi jedne kuće u Kruševcu.

Podsećanja radi, Dejan se 26. avgusta kasno uveče posvađao sa ocem D. U. (50), koji je nožem nasrnuo na njega i zario mu sečivo u grudi, u srce. Mladić je sa ubodnim ranama pokušao da pobegne od nasilnog oca, međutim, nije stigao daleko. Sakrio se u šupi kuće čiji vlasnici su trenutno na odmoru, dok je porodica zajedno sa policijom tragala za njim. Pronašli su ga posle dan i po, 28. avgusta, nažalost, mrtvog. Ubrzo je Kruševljane zatekla još jedna tragedija, kada je nakon ovog saznanja, Dejanov otac digao ruku i na sebe i izvršio samoubistvo.

Dejan Fazlija
foto: Društvene mreže

- Ovo je dete koje nađeno izbodeno, umro je od posledica krvarenja. Uvek nasmejan i veseo, uprkos ocu nasilniku i strašno teškom detinjstvu. Moju sestru je zvao "majkom", bili smo vrlo bliski. Kada biste zatvarali i lečili monstrume ne bismo mladost slali u grob - piše u jednoj objavi, nakon čega su se ređale poruke u kojima se porodica i prijatelji opraštaju od nesrećnog mladića.

Za Dejana su svi imali samo reči hvale, kako kažu njegovi prijatelji, bio je pun života, uvek nasmejan i veseo.

Dejan Fazlija
foto: Društvene mreže

- Zašto Deki! Zašto brate moj, odrastao si sa nama i bili smo kao najrođeniji, nedostajaćeš nam i ti i tvoj osmeh, počivaj u miru, neka su anđeli s tobom, nemam reči, zbogom legendo i vidimo se na nekom boljem mestu.

- Ode moj najbolji brat, priljatelj, ode moj najbolji prijatelj neka ti je laka zemlja zašto si nas ovako napustio svi da patimo, tvoji priljatelji rodbina, zašto Deki naš ostaćeš u sećanju najboljem, voli te tvoja sestra.

Bonus video:

00:39

KURIR TELEVIZIJA ISPRED KUĆE U ZEMUNU GDE JE MUŠKARAC NOŽEM IZBO SUPRUGU! Detalji nesreće: Unuka bila prisutna, sina dočekao horor

Prijavite se za kurir 5 priča
Naš dnevni izbor najvažnijih vesti

* Obavezna polja
track