OTAC DEJANU ZARIO NOŽ U SRCE! MRTVOG GA NAŠLI U ŠUPI: Najnoviji detalji horora u Kruševcu, oglasilo se tužilaštvo
Foto: Drustvene Mreže, Shutterstock

vjt u kruševcu

OTAC DEJANU ZARIO NOŽ U SRCE! MRTVOG GA NAŠLI U ŠUPI: Najnoviji detalji horora u Kruševcu, oglasilo se tužilaštvo

Crna Hronika -

Telo Dejana Fazlije (25) iz Kruševca kog je nasmrt izbo otac N.U. (50) pronađeno je 28. avgusta u prepodnevnim satima, u šupi koja se nalazi u dvorištu jedne kuće, a kako saznaje Kurir, Dejana je otac izbo nožem u predelu srca.

- Telo prvobitno nestalog mladića pronađeno je u pomoćnom objektu jedne kuće, čiji su vlasnici na odmoru. Nakon obavljenog uviđaja koji je obavio dežurni javni tužilac VJT u Kruševcu sa uviđajnom ekipom PU Kruševac, izdata je naredba za obdukciju leša D.F. - rečeno je iz Višeg javnog tužilaštva u Kruševcu za Kurir.

Dejan Fazlija
Dejan Fazlijafoto: Društvene mreže

Obdukcija je urađena danas, a kako saznajemo, Dejana je otac izbo u predelu srca, usled čega je ubrzo i nastupila smrt.

- Telo je odmah poslato na Institut za sudsku medicinu, a preliminarni rezultat ukazuje da je smrt nastupila nasilno usled uboda oštrim predmetom u predelu leve strane grudnog koša i srčanog mišića - dodaju iz tužilaštva.

Podsećanja radi, nestanak Dejana Fazlije prijavila je 27. avgusta njegova majka i to dan nakon sukoba koji je izbio između njega i njegovog oca.

Dejan Fazlija
Dejan Fazlijafoto: Društvene mreže

- Nestali se 26. avgusta susreo sa svojim ocem N.U. (50) u kasnim večernjim satima, a sa kojim nije živeo u istom domaćinstvu. Između njih došlo je do verbalne rasprave, nakon čega verovatno i fizičkog kontakta u kojem je N.U., najverovatnije nožem, naneo povredu D.F., ali taj događaj nije prijavljivan policiji - rečeno je iz Višeg javnog tužilaštva u Kruševcu za Kurir.

Kako potom saznajemo, Dejanov otac izvršio je samoubistvo vešanjem u svojoj porodičnoj kući 27. avgusta, dok je trajala potraga za njegovim sinom kog je prethodno povredio.

VJT u Kruševcu će zajedno sa pripadnicima PU u Kruševcu u narednom periodu preduzimati i druge mere i radnje vezane za potpuno utvrđivanje svih činjenica vezanih za ove događaje.

Bonus video:

00:39

KURIR TELEVIZIJA ISPRED KUĆE U ZEMUNU GDE JE MUŠKARAC NOŽEM IZBO SUPRUGU! Detalji nesreće: Unuka bila prisutna, sina dočekao horor

Prijavite se za kurir 5 priča
Naš dnevni izbor najvažnijih vesti

* Obavezna polja
track