BRITVOM IZBO MILANA U GRUDI I UBIO GA NA MESTU! Saslušan penzioner (75) iz Bavaništa koji je presudio komšiji nakon svađe
Foto: Dado Đilas

VJT U SMEDEREVU

BRITVOM IZBO MILANA U GRUDI I UBIO GA NA MESTU! Saslušan penzioner (75) iz Bavaništa koji je presudio komšiji nakon svađe

Crna Hronika -

U Višem javnom tužilaštvu u Smederevu danas je saslušan Milan M. (75) iz Bavaništa, zbog postojanja osnova sumnje da je 27. avgusta oko 15 časova ubio svog komšiju Milana A. (42).

- Osumnjičenom se stavlja na teret da je dana 27.08.2024. godine u mestu Bavanište kod Kovina oštećenog A.M. (42) iz Bavaništa fizički napao britvom, tako što mu je zadao ubod u predelu grudnog koša, te ga tako lišio života - rečeno je iz VJT u Smederevu.

Nakon saslušanja osumnjičenog, kojom prilikom se koristio svojim pravom da ne iznosi odbranu, tužilaštvo je nadležnom sudu predložilo da osumnjičenom odredi pritvor u trajanju do 30 dana zbog okolnosti koje ukazuju da će osumnjičeni ometati postupak uticanjem na svedoke, kao i zbog uznemirenja javnosti koje može ugroziti nesmetano i pravično vođenje krivičkog postupka.

Podsećanja radi, sve se izdešavalo ispred pečenjare u Bavaništu, a kako smo prvobitno pisali, ubistvu je prethodila burna svađa.

- Obojica Milana su ispred Pečenjare, družili se, pili i klali svinje. Odjednom je izbila neka svađa između njih. Ubijeni je skočio na komšiju i gađao ga stolicom, kako sam čuo, a onda je ovaj drugi otišao kući - kaže meštanin za Kurir i dodaje da nikome nije ni palo na pamet šta je imao na umu.

- Niko nije znao što je otišao kući, a živi tu u blizini, mislili smo da je otišao da se skloni pošto je svađa bila žestoka, međutim, on je otišao po nož, vratio se i izbo nekoliko puta jadnog Milana.

Bonus video:

00:39

KURIR TELEVIZIJA ISPRED KUĆE U ZEMUNU GDE JE MUŠKARAC NOŽEM IZBO SUPRUGU! Detalji nesreće: Unuka bila prisutna, sina dočekao horor

Prijavite se za kurir 5 priča
Naš dnevni izbor najvažnijih vesti

* Obavezna polja
track