OVO SU BRAĆA KOJA SU POGINULA U BUNARU DUBOKOM 10 METARA: Boban i Dejan zajedno otišli u smrt (Foto)
Đorđević i Marković, Foto: Društvene mreže

nesreća

OVO SU BRAĆA KOJA SU POGINULA U BUNARU DUBOKOM 10 METARA: Boban i Dejan zajedno otišli u smrt (Foto)

Crna Hronika -

Braća od tetke Boban Đorđević (44) i Dejan Marković (52) iz okoline Lazarevca nastradali su juče dok su čistili porodični bunar.

Nesreća se dogodila juče oko 13.30 sati u selu Kruševica kod Lazarevca. Boban Đorđević čistio je stari bunar koji se nalazi u šumi malo dalje od seoskog puta, a u tome mu je pomogao i Marković.

Pošto nisu uspeli ručno da očiste jamu, uzeli su pumpu kako bi to uradili. Kako smo ranije pisali, dok je trajalo čišćenje, braća su verovatno napravila kobnu grešku jer su se spustili u jamu dok je radila pumpa koja inače, ispušta gasove. Prvo je u bunar sišao Đorđević, a potom i Marković.

boban đorđević i dejan marković
boban đorđević i dejan markovićfoto: Društvene mreže

- Zaglavili su se dole u bunaru, a pumpa je sve vreme radila i jama je bila puna gasa. Pozvana je pomoć, vatrogasci, policija i Hitna pomoć bili su ubrzo na mestu drame. Braća su na početku bila svesna, ali su nažalost ubrzo prestali da dišu, nisu odgovorali na pitanja koja im postavljaju vatrogasci koji su došli da ih izvuku iz bunara koji je dubok 10 metara - navode komšije i dodaju:

- Nažalost, kada su ih izvukli, lekari Hitne pomoći samo su mogli da konstatuju smrt nesrećnih ljudi. Njihova tela prevezena su na obdukciju koja će utvrditi kako je smrt nastupila.

Dramu spašavanja sa površine pratili su zabrinuti članovi porodice Đorđević i Marković, ali i njihove komšije i prijatelji. Kada su im izvukli tela nastala je kuknjava i zapomaganje. Đorđević je nažalost, pre 10 godina ostao bez brata koji je izvršio samoubistvo. Đorđević se nije ženio i nema dece, dok je Marković iza sebe ostavio suprugu i dvoje male dece.

Bonus video:

02:20

TRAGEDIJA! PREVRNUO SE ČAMAC SA PORODICOM: Spasilac pokušao da spasi oca, OBOJICA SE UTOPILI! Evo šta je bilo sa TROJE DECE

Prijavite se za kurir 5 priča
Naš dnevni izbor najvažnijih vesti

* Obavezna polja