"POBRATIME MOJ, ODE MI PRERANO I NEOČEKIVANO!" Prijatelji se potresnim porukama opraštaju od bajkera iz Niša "Neka te anđeli vode"
Foto: Drustvene Mreže

"POBRATIME MOJ, ODE MI PRERANO I NEOČEKIVANO!" Prijatelji se potresnim porukama opraštaju od bajkera iz Niša "Neka te anđeli vode"

Crna Hronika -

Motociklista Ilija Stanojević (21) iz Niša poginuo je u stravičnom udesu koji se dogodio u ponedeljak uveče u tom gradu, kada se sudario sa automobilom marke "pežo". Na večni počinak ispraćen je juče, a njegovi prijatelji neutešno danima objavljuju njegove fotografije uz potresne poruke na društvenim mrežama.

Nesreća se, podsetimo, dogodila 26. avgusta oko 20 sati, u niškom naselju Malošište. Od siline udarca Stanojević je zadobio teške telesne povrede od kojih je preminuo dan kasnije, tačnije 27. avgusta u niškom Kliničkom centru. Kako smo pisali, do nesreće je došlo kada se automobil "pežo" uključio sa sporednog puta na glavni put i tako isekao motociklistu koji nije išao velikom brzinom. Bajker je pao sa motora, sanitetom je prevezen u Klinički centar u Nišu. Istraga je u toku i ona će utvrditi sve detalje ove nesreće.

nastradali ilija iz niša
nastradali ilija iz nišafoto: Drustvene Mreže

Na društvenim mrežama, kako smo i naveli, prijatelji se opraštaju od Ilije koji je bio strastveni lovac, fudbaler i dečko koji ni mrava nije zgazio.

- Pobratime moj, ode mi prerano i neočekivano. Bio si mi sve, drug, brat, najbolji prijatelj. Odrasli smo zajedno, delili i dobro i loše. Uvek smo bili jedno za drugo tu, šta god da je trebalo. Počivaj u miru pobro, neka te anđeli čuvaju. Znam da si sada otputovao na neko lepše i bolje mesto. Žao mi je što nismo mogli zajedno sve ono što smo hteli da postignemo i ostvarimo. Ali znaj da si za mene ostao onaj moj Džomba kog volim kao da mi je brat rođeni. Putuj pobro i znaj da te volim i da si zauvek u mom srcu. Neka te anđeli čuvaju i vode - napisao je Ilijin prijatelj na Instagramu, a potom podelio nekoliko njihovih zajedničkih fotografija.

Zatim su usledile objave: "E, brate moj sa kim sad da radim sve ono što smo ti i ja radili. Brate moj, hvala ti još jednom za svaki dan koji smo proveli zajedno. Putuj danas sa anđelima, anđele moj.", "Neka ti je laka zemlja brate moj, neka te anđeli čuvaju."

prijatelji se danima opraštaju od bajkera ilije stanojevića
prijatelji se danima opraštaju od bajkera ilije stanojevićafoto: Društvene mreže

- Brate moj, kako ja sad bez tebe. Sa kim tajne da delim, sa kim da planiram, sa kim da se radujem. Volim te najviše na svetu - samo su neke od objava Ilijinih prijatelja.

Dan uoči sahrane, jedan od prijatelja poginulog bajkera napisao je: "Našem voljenom bratu i prijatelju, ispraćaj u lepši i bolji život obavićemo na groblju u Malošištu. Dođite da obavimo to kako dolikuje i kako je naš dragi brat to zaslužio."

Prijavite se za kurir 5 priča
Naš dnevni izbor najvažnijih vesti

* Obavezna polja