"BRATE MOJ, NIKO VAS NE MOŽE ZAMENITI I PREŽALITI" Potresan oproštaj sestre od Dejana i Bobana koji su umrli u jezivoj tragediji
Foto: Društvene mreže

"BRATE MOJ, NIKO VAS NE MOŽE ZAMENITI I PREŽALITI" Potresan oproštaj sestre od Dejana i Bobana koji su umrli u jezivoj tragediji

Crna Hronika -

Dejan Marković (52) iz sela Kruševica kod Lazarevca tragično je nastradao sa svojim bratom od tetke Bobanom Đorđevićem (44) prilikom čišćenja starog bunara koji je bio dubok 10 metara. Marković je iza sebe ostavio suprugu i dvoje male dece, a danas je sahranjen na seoskom groblju.

Tragedija se, podsetimo, dogodila u četvrtak oko 13.30 časova. Braća su čistila bunar, a kako nisu uspeli ručno da očiste jamu uzeli su pumpu koja je ispuštala gasove. Kako smo ranije izveštavali, navodno kobna greška Markovića i Đorđevića bila je ta što su bili u bunaru dok je pumpa radila. Jama se punila gasom, a u jednom trenutku njih dvojica nisu usprela da izađu na površinu. Pozvana je policija, Hitna pomoć i vatrogasci kako bi im pomogli u spašavanju ali su braća nažalost, izvučena mrtva.

Dejan Marković
foto: Kurir

Neutešna porodica i prijatelji danima se na društvenim mrežama oprašta od njih, a rođena sestra Dejana Markovića objavila je potresnu poruku uz njihove zajedničke fotografije iz mladosti. Takođe, ona se u poruci obraća i bratu od tetke Bobanu Đorđeviću.

- Brate moj, rode moj, niko vas ne može zameniti, prežaliti ni zaboraviti. Duša ne umire, pa ostaje nada da opet bićemo zajedno. Dotle neka mi vas anđeli čuvaju. Dobrota vaša vas je prerano i odvela sa ovog rđavog sveta - napisala je sestra nastradalih na svom Fejsbuku.

Ispod ove objave samo su se nizali potresni komentari.

- Najiskrenije saučešće porodicama. Oni su bili divni, pošteni, vredni i predobri ljudi koji su nas sada tragično napustili - piše u jednom komentaru, dok u drugom stoji:

- Joj Bože, šta nas snađe. Nikad se nisam oporavila od prve tragedije, a sad još dve posle toliko godina.

Inače, da podsetimo, tragedija koju je komentarisala ova korisnica Fejsbuka dogodila se pre 10 godina kada se rođeni brat Bobana Đorđevića ubio. Kako su nam ranije meštani Kruševice naveli, to je druga nesreća za ovu porodicu jer je majka Bobana Đorđevića sada izgubila i drugog sina.

- Ovo je nezapamćena tragedija! Nesrećna i crna sudbina. Sin joj je pre 10 godina izvršio samoubistvo, a sada je dočekala da sahranjuje i drugog. Bila je tamo kos bunara, kukala je i zapomagala kada je saznala "da joj se kuća zatvorila" - rekle su ranije komšije za Kurir.

Istraga je u toku i ona će utvrditi da li su se Marković i Đorđević ugušili ili utopili u bunaru.

Prijavite se za kurir 5 priča
Naš dnevni izbor najvažnijih vesti

* Obavezna polja