TELO JE U LOŠEM STANJU: Čeka se obdukcija, na telu je šorts koji je Luka nosio kad je nestao posle udesa
Foto: Marko Karović, Drustvene Mreže

TELO JE U LOŠEM STANJU: Čeka se obdukcija, na telu je šorts koji je Luka nosio kad je nestao posle udesa

Crna Hronika -

Više javno tužilaštvo u Beogradu naložilo je dostavljanje izveštaja i obdukciju sa toksikologijom pronađenog tela za koje se sumnja da je Luka Vuksanović.

Mladić je, podsetimo, nestao iz volila koje se slupalo kod Mladenovca pre desetak dana.

-Telo je u lošem stanju, ima šorc koji je nosio tog dana kad je nestao - kaže izvor Kurira.

Jedan od pripadnika Ministarstva unutrašnjih poslova potvrdio je za Kurir da je mladić koji se do danas vodio kao nestao, pronađen mrtav, ali zbog istrage koja je u toku, ne mogu mnogo da komentarišu sam slučaj.

- Tačno je da je Luka Vuksanović pronađen mrtav, policija ga je pronašla na 100 metara od puta, ali ne mogu ništa više od toga da kažem zbog porodice koja je tu - kažu iz policije za Kurir.

Lukina porodica i prijatelji potpuno su van sebe, nadali su se da ga ovde ipak neće naći, jer to bi značilo samo jedno, da je živ. Nažalost na kraju se ispostavilo upravo to, tragičan kraj potrage za Lukom koji je doživeo saobraćajnu nesreću na putu ka Mladenovcu.

- Šta mislite u kakvom je stanju, devet dana je prošlo, plus ova vrućinčina... brat i sestra su mu mnogo loše, vrište, van sebe su - rekao je Lukin prijatelj ta Kurir vidno potresen i u suzama.

1 / 9 Foto: Marko Karović

Prijavite se za kurir 5 priča
Naš dnevni izbor najvažnijih vesti

* Obavezna polja
track