JEDNA NELOGIČNOST MUČI CELU SRBIJU! Novinarka Kurir televizije sa mesta nesreće Luke Vuksanovića otkriva najnovije informacije
Foto: Marko Karović, Kurir televizija

kurir televizija

JEDNA NELOGIČNOST MUČI CELU SRBIJU! Novinarka Kurir televizije sa mesta nesreće Luke Vuksanovića otkriva najnovije informacije

Crna Hronika -

Devetodnevna potraga za Lukom Vuksanovićem, koji je nestao nakon saobraćajne nesreće kod Mladenovca, završila se tragično. Njegovo telo, pronađeno nedaleko od mesta nesreće, bilo je u veoma lošem stanju.

Naša novinarka Ksenija Stojiljković javila se sa lica mesta sa više informacija o ovom tragičnom događaju.

- Najnovije informacije koje smo saznali od Lukinog prijatelja ukazuju na to da je Luka možda bio živ nakon udesa. Nakon što je njegov automobil udario u bankinu, dezorijentisan od siline udarca i trzaja, krenuo je ka obližnjem šipražju. Nažalost, njegovo telo pronađeno je tek nakon devet dana intenzivne potrage, u kojoj su učestvovali i policija, porodica, kao i njegovi bliski prijatelji - izjavila je Ksenija Stojiljković.

Kurir, Kurir televizija
foto: Kurir televizija

Kako nam je Ksenija dalje prenela, telo mladića pronađeno je u stanju koje je otežalo identifikaciju, te je identifikovano uz pomoć šorca koji je Luka nosio na dan nesreće.

- Telo je pronađeno u neprepoznatljivom stanju i identifikovano je uz pomoć šorca koji je Luka imao. U toku su DNK analize koje bi trebale da potvrde Lukin identitet, a naložena je i obdukcija koja će dati dodatne odgovore - dodala je ona.

Luka Vuksanović
foto: Marko Karović, Drustvene Mreže

Jedna od najzagonetnijih stvari u vezi s ovim slučajem ostaje činjenica kako niko nije primetio Luku nakon nesreće, uprkos tome što se nesreća dogodila na frekventnoj lokaciji – kod skretanja za Sopot, svega sedam kilometara od naplatne rampe.

- Žena koja je prolazila tim putem samo 40 sekundi nakon nesreće zaustavila se na mestu događaja, ali Luka je već tada bio nestao - istakla je naša novinarka.

02:50

JEDNA NELOGIČNOST MUČI CELU SRBIJU! Novinarka Kurir televizije sa mesta nesreće Luke Vuksanovića otkriva najnovije informacije

Pored toga, ćevabdžinica koja se nalazi u neposrednoj blizini nesreće bila je puna ljudi koji su odmah nakon eksplozivnog zvuka, koji su opisali kao "odjek bombe," istrčali napolje u pokušaju da pomognu i pronađu Luku.

- Gosti restorana su izašli posle minut od udarca i počeli potragu. Dozivali su ga i zaustavljali automobile. Nažalost, u tom trenutku ga nisu uspeli pronaći - zaključila je Ksenija.

Tokom potrage za Lukom, pojavile su se razne spekulacije, uključujući one da je Luka iscenirao nesreću i nestao, što se kasnije pokazalo kao netačno. Njegovi prijatelji opisuju ga kao mladog i perspektivnog mladića, koji je imao velike planove za budućnost, uključujući osnivanje sopstvene radionice.

Zabranjeno preuzimanje dela ili čitavog teksta i/ili foto/videa, bez navođenja i linkovanja izvora i autora, a u skladu sa odredbama WMG uslova korišćenja i Zakonom o javnom informisanju i medijima.

Kurir televizija je dostupna na kanalu broj 109 za korisnike MTS Iris TV, na kanalu 9 za korisnike m:SAT TV, Supernova i Yettel Hipernet TV, na kanalu 108 za korisnike BeotelNet, na kanalu 8 za korisnike Orion telekoma i na kanalu broj 112 za korisnike Sat-trakt na teritoriji Srbije, u okviru platforme M:tel u Crnoj Gori i Bosni i Hercegovini i MTEL Global u dijaspori, kao i na aplikaciji Arena Cloud.

Kurir.rs

Bonus video:

00:33

Mesto gde je nestao Luka iz Mladenovca

Prijavite se za kurir 5 priča
Naš dnevni izbor najvažnijih vesti

* Obavezna polja
track