ISPALJENO VIŠE OD 100 METAKA: Detalji obračuna bandi u Prištini (video)
Foto: Facebook Printscreen/KTV

okršaj

ISPALJENO VIŠE OD 100 METAKA: Detalji obračuna bandi u Prištini (video)

Crna Hronika -

Više od 100 metaka ispaljeno je u nedelju uveče u Prištini tokom sukoba dve bande.

U pucnjavi je jedna osoba poginula, a pet je povređeno i nalaze se na lečenju u Univerzitetskom kliničkom centru u Prištini. U Osnovnom tužilaštvu u Prištini kažu da je sukob posledica ranijeg spora, dve grupe koje su se već sukobile u martu, piše Koha.

Pet osoba koje su ranjene ujedno su i uhapšene, a glavni tužilac Osnovnog tužilaštva u Prištini Zejnula Gaši rekao je da se na osnovu video-snimaka koje poseduju traži još jedna osoba.

U vatrenom obračunu dve bande u martu ove godine bila je povređena jedna osoba.

U bolnici, u kojoj su hospitalizovani sinoć povređeni, u ponedeljak je primećeno veliko prisustvo policije, posebno na onim odeljenjima na kojima su osumnjičeni na lečenju.

Doktor Veselj Skenderi saopštio je da je dvoje povređenih na lečenju na Hirurškoj klinici i dodao da je njihovo stanje stabilno.

"Imaju rane na stomaku, jedan pacijent ima i rane na donjim ekstremitetima. Drugi pacijent ima ranu na glavi, ali je površinska, povređena je samo koža", rekao je Skenderi.

Druga dvojica povređenih imaju rane na nogama ali su, prema rečima doktora Džavita Gašija, van životne opasnosti.

"Njihovo stanje je stabilno, imaju povrede iz vatrenog oružja u ekstremitete nogu. Još jednog pacijenta je sinoć operisao tim nege, u kombinaciji sa timom abdominalne hirurgije. Od pet pacijenata, tri su imala ortopedske povrede", rekao je Gaši.

Peti povređeni nalazi se na lečenju na Klinici za kardiohirurgiju i prema rečima lekara njegovo stanje je stabilno. Izvori Kohe kažu da umešani u ovaj oružani sukob imaju dug krivični dosije.

Kurir.rs/Koha/Kosovo online

Bonus video:

04:26

NAJŽEŠĆI OBRAČUN NA BEOGRADSKIM ULICAMA: Kako je umro organizator Arkanovog ubistva? AUDI SMRTI BIO BRŽI, znao da nema puno šansi

Prijavite se za kurir 5 priča
Naš dnevni izbor najvažnijih vesti

* Obavezna polja
track